Yarasa tasarımındaki hata ! [Bilgilendirme]

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 17 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Dün etkinlik tasarımlarının çıkması ile beraber herkes gibi bende çoğunu aldım ve yarasa tasarımını beğenerek taşlarımı bu tasarıma aktardım. Fakat hasar alma taşının koyuldu savunma slotundaki hatayı fark ettim. Savunma slotuna hangi taşı koyarsanız koyun çıkış-giriş yaptıktan sonra bu taş ortadan kayboluyor. Supportta yazdığımda taşlar kendi kendine kaybolmaz taşınızın üzerine taş eklemişsinizdir fark etmeden dediler ve bende olabilir insanlık hali diyerek hoş gördüm tekrar taş koydum ve taşlarım kayboldu, silindi. (hasar önleme, hp onarım hızı, vudu puanı) Bugün tekrar supportta yazdım ve programcılar üzerinde çalışıyor en kısa sürede çözülecek diye bir cevap aldım.

Bende bu durumdan başkaları mağdur olmasın diyerek buraya bildirim amaçlı konu açmayı uygun gördüm. Yarasa tasarımına taş yüklemeyin arkadaşlar bu durum çözülene kadar en azından.

(Umarım kaybolan, silinen taşlarım da geri gelir.)

İyi forumlar..

2. Selam

bilgilendirme için teşekkür ederiz.umarız bu sorun en yakın zamanda düzelecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.