Yarasa Tasarımı Taş Hatası.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «Єναηєscєηcє»Ṝєcєρ tarafından 18 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlikde Verdiğiniz yarasa Tasarımda hata var koydumuğuz her taş oyundan çıkıs verip gidince kayboluyor ve benim %28 tamir taşım gitti sonra %8 hasar koydum oda gitti %3 hasar koydu yine gitti denedim yani kesinlikle tasarımda hata var lütfen yardımcı olurmsunuz

2. bi sıkıntınız oldumu forumda ID belirtmen gerek . en iyi cözüm suportta yazman lazım.

3. sanamı sorduk ?? yetkilimisin sen ?

4. yardım istiyorsun bende sana forumda yardım etmezler. ID belirtmemissin nasıl yardım edeçekler sana? forum sadece adminlerin veya mod'ların yazıdığı bir yer degil oyuncular da bildiklerini paylaşır yardımcı olur. amaç forumda fazla konu olmasın ki sitede yararlı olan başlıklara hızlı ulaşalım. geminiz batsa foruma yazıyorsunuz. support diye bir şey var. 7.500 tane konu olmuş forumda sizin gibiler yüzünden istediğimizi bulamaz olduk. burası herkeze acık bir ortam özelse suportta yaz.

Son düzenlenen: 18 Ekim 2014
  5. etme kardeş yardım et mi dedik sana yetkiliye yazıyom ben sen yazma bana hadi.

6. Selam

lütfen tartışmayınız.biz bu sorunu ilettik bilgi gelirse sizlere forumdan duyurulacaktır. forumu takipte kalın.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.