Destek YAPIN YAPIN AF DİLEYİN .!

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by .•°•°ČίηŚ°•°•.|ℂ⋆|, Jan 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Biz ban yememek için oyun açığını kullanmayalım siz illegal programlarla emek hırsızlığı yapın sonra bigpatron banımızı açın yok - 5 milyon inciye düşürün haritaları çekin diye yalvarın ban yiyenlerin yanı sıra ban yemeyenlerde bir hayli fazla bugün görüyorum ki Global avrupa 5 serverinde 5 kişiden 4'ü konfeti güllesi sıkıyor yaklaşık 1 yıldır konfeti güllesi pazara cıkmıyor seafight plus 'a cıkmıyor bu mıllet nerden buluyor bu kadar konfetiyi demiyeceğim harita katlamak için kullanılan fiddler programı ile de pazara cıkarılmayan güllerden milyonlarca alındığını biliyorum ama yapmıyorum 1-2 haftadır yapılan bu hile sonucunda kımsenin ban almadığını gördüm ve gün geçtikce yapan sayısı artıyor . BU YAPANLAR BAN ALMAYACAKSA SÖYLEYİN BİZDE YAPALIM .

~karakoçanlı~ likes this.
  2. aynen SÖYLEYİN BİZDE YAPAK :D

3. ARAYAN BULUR DENEYINDE GORUN BIZ YAPTIK PİŞMAN OLDUK SİZDE YAPIN GÖRÜRSÜNÜZ

4. işte sorunda o kardeş konfeti yapıp ban yemiyorlar . size attılarsa onlara da atsınlar

5. BEN SADECE HARITA YAPTIM ONDAN PISMANIM KARDESIM KUSURA BAKMA GERCEKTENDE YAPILMAMASI GEREKEN BISEY

6. kbkmayında ban konusunda1 yıl ban yemiştim ve tekhataöm bir arkadaşın id sinden girmekti bu oyunda ben ve bazıları akşam 10 da başlayıp sabah 3-4-5 e kadar savaştık ve onların %70 i oyunu bıraktı nedeni oyunun tamamen paraya döndüğüdür insanlar artık suça teşvik ediliyor keşke inci kazanmak cok daha kolay olsada öncki gibi 200 e 200 savaşabilsek keşke inci kazanmak kolay olsada haritada sadece 5 oyuncu olmasa önceki gibii harita değiltirdiğimiz gibi BATSAK KEŞKE

Not(harita katlayanlar bence cezalandırılmalı fakat cezaları yıla çevrilmek yerine daha mantıklı birşey olsun artık oyunda savaşıcak kimse yok 2 tane alyans hükmediyor tüm haritalara

7. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu konuda aciklama yapildi gereksiz konular acmayiniiz.

Thread Status:
Not open for further replies.