yapılan son debuf

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 3 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum yetkilileri geçen hafta açılan bir konudan alıntı yaparak size bir soru sormak istiyorum etkinlik başladığından bu tarafa bazen 1 saat bazende dayanıklı koruma açarak 5 saate yakın oyun oynadım ana sistemleri keserken arada kardan adam bazende kış ışığı açtım etkinliğin başından beri bir defa grup haritası yada mini oyunada girmedim arada exp puanlarda silindi sonrasında debuff yarası atıldı oyuna mesela dün akşam aylardır botta olan bir gemi adam 1 etkinlik npc si için kayıp aşk açıyor bu npc nin canı 9 milyon yani adam bunu 12 veya 13 atışta bitirecekken nasıl bir akla mantıkla kayıp aşk açar tabi bu gemide auto target sistemi de var sayın legend mod forumda bir arkadaşa giş kurallarından bahsetmiş aynen şu şekilde kopyalama yaparak buraya aktarıyorum. Merhabalar,

Oyun GİŞ kuralları var siz onaylamadan bu oyuna Erişim sağlayamazssınız. GİŞ kuralları der ki, her hangi bir açıktan yararlanmak yerine bize bildiriniz. Aksi takdirde işlem uygulanır. Okumanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla. şimdi ben oyun içindeki bir oyuncunun oyunun adalet terazisini bozacağını belirterek supporta mesaj atıyorum ilgineceğiz diye kısa bir cevapla konuyu kapatıyorlar bu oyunda giş kuralları kimlere uygulanıyor bunu insanlara detaylı bir şekilde anlatınki insanlar nasıl bir oyun oynayıp parasını zamanını geçirdiği bir oyun platforumunda olduğunu bilerek oynasın oyunu ben burda kimseyi savunmuyorum kimseninde avukatı değilim ama oynadığım oyun içindeki haksızlıklara sessiz kalmak benim oyun anlayışıma terstir oyun içinde ceza alması gerekenler hala haritalarda cirit atıyor para veripde ceza çekenlerde suçsuz yere gemisinin açılmasını bekliyor saygılar.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

GİŞ kurallarını bilmeden, benim hesabımı kapatacağına açığı kapat diye mesaj yazana GİŞ kurallarını hatırlatırım. Haritada birçok otomatik yazılım kullanan olduğu konusunda birlikteyiz fakat bu demek değildir ki, onlar yakalanmıyor diye diğerlerine de göz yumalım. Adamın birisi vardı, yabancı bir oyuncu kendisi. Fakat bizim arkadaşlar sürekli buradan şikayet ediyordu. Adam 2 sene debuff almadı. Sonra üç defa aldı. Yani sistem giderek gelişiyor. Bende isterim kullanan herkes aynı anda ceza alsın. Ama şuan da sistem bu şekilde. Suçsuz olduklarını söylediğiniz oyuncular konusunda benim size yapabileceğim birşey yok. Hesabınızın incelenme yetkisi destek ekibine aittir. Bizim böyle bir yetkimiz yok.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.