yapboz parçaları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 4 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

yama çalışmalarında
    - Ulus NPC'lerinden ve Ulus Denizaltılarından Normal, Ender ve Epik parçalar elde etme şansı artırıldı.
    - HMS Yıldırım ve DSV Clausura'dan Ender ve Epik parçalar elde etme şansı artırıldı.
    deniyor. ancak ulus npc lerinde hala normal bile ender çıkıyor. yapbozu tamamlamak için 432 parça gerekiyor. günlük 35 tane normal bulabilsen ki bulunmuyor 105 lanetli ediyor ki bununla 2 tane epik alamıyorsun. bir saatte 100 kadar npc kesiyorum 4 yada 5 parça zor çıkıyor. etkinliğin bitmesine 17 gün kalmış henüz 180 parça zor çıkarmışım. geriye kalan 240 parçayı lanetliyle bile almak mümkün değil. çünkü lanetli kasılacak yerde yok. npc lere lanetli ruh konmalı yada karaborsaya. yada npc lerin parça verme oranı kat be kat arttırılmalı. lütfen bu konuyla ilgili şikayetlerimizi iletirmisiniz. teşekkürler.

2. günde ortalama 4 saat oyun sürem var ben de 175 parca var bu yeşil alısverıs parası bazen pazarda cıkıyor y pZra gelsin sefanad ıncı vs cekelım yada parca cogalsın... lutfen ılgılenın +

3. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

İletirim.

Saygılarımla.

qavrıla ve TC... bunu beğendi.
  4. çiuv

çiuv User

yapbozu tamamlayınca ne veriyor ?

5. ŞAHİN

ŞAHİN User

bitirdiğin her kademe için ayrı ödüller veriyor. sonunda tasarım falanda var.

ilginiz için teşekkür ederim. ortalama 6 saat oynuyorum. malumunuz rok atlantis grup haritaları sezon ve etkinlik tamamlama var. 6 saatlik zaman diliminde diğerlerinide yapmak zorundayız. ancak npc keserken ayırdığım 2 saat gibilik zaman diliminde kestiğim npc lerden çok nadir parça çıktığı için yazıyorum. tekrar teşekkür ederim.

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2026
  6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

İlgilenmek bizim görevimiz.

Serdümen bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.