Yanlış Gidişat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DRUG• tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DRUG•

DRUG• User

Seafight gerçekten, şu zamanlarda, zannımca sıkıntı içerisinde. Oyunu seviyoruz.Oynuyoruz tamam. Ama baya uzun biz senedir biz bizeyiz. Herkes aynı, herkes birbirini tanıyor. Oyunu bırakanlar oldu. Çok bağlı olanlar hala oynamakta.Peki yeni başlayanlar diye bir şey diyebiliyor muyuz? Ya da oyunun yeni başlanılacak bi hali kaldı mı? Oyunu ilk kez gören birinin oyundan hoşlanıp devam ettiğini sanmıyorum.Çünkü şu anki hale yetişmesi yıllarını alır.Bu duruma seafigt ın el atması gerekli.Bunun yanında şöyle bir sorun da ortada.Oyun bug yapmaya müsait. Bug yapmak isteyen de çok kişi. Ama olay şu zaten oyunu oynayan belli başlı kişileriz. Bu bugları yapanlar oyuna zaten düzenli para yatırıp açık görünce atılanlar. Seafight bu kişileri banlayabilir. Ama başka oyuncular kazanması için başlangıç seviyesini çok daha kolay bi hale getirmeli. Bug konusunda da zaten bu kadar kaynaşmış oyuncuları banlamak istemesi gerçekten şaşırtıcı. Beni banlayın, arkadaşımı banlayın,bug yapanları banlayın. Olay bu olursa zaten oyuna katkı sağlayan oyuncular gitmiş olur. Seafight ın önce bunları bırakıp oyunun başlangıcını yeni oyuncular için uygun hale getirmesi lazım. Tabiki bug yapmak yanlış bi davranış ama siz bu kadar kapsamlı olan bu kadar güçlü olması zor olunan bi oyunda, bu insanlar nasıl bu kadar çok bug buluyor deyip, güzel bi ban politikası izleyebilirsiniz. Ne kadar kazanılıyor bilmiyorum,ama bu durum böyle devam ederse bu kazancın zaten azabileceğini tahmin etmek zor değil. Sonra oyun xblastera döner. Ben oyun beta gibi olsun istemiyorum tabiki. Ama bu kadar da cimrilik, oyuncuları sadece oyundan soğutur.

özkantr bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu yazdiklariniz supporta yazarsaniz sizin icin daha kolay bir cozum olur biz buradan sadece yazdigini sorulara cevap verebiliriz oyundaki herhangi bir sorun ile alakali yetki hukmumuz yoktur

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.