yanlış debuflar neden kaldırılmıyor

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve antiquala33 tarafından 22 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bukadar millet yazıyor isyan ediyor hiçmi düşünmüyorsunuz yav bu adamlar bukadar alın hesabı inceleyin falan yazıyoruz bot kullanmadık diyoruz hatalı debuff verdiniz diyoruz aga niye kimse ciddiye almıyor supporta yazıyoruz olmuyor foruma yazıyoruz olmuyor söyleyecek laf kalmadı artık daha ne diyelim KULLANMADIM diyorum hala demekki kullanmışsınız ki debuff yediniz diyorlar BİR BALIĞA SENİ AĞACA TIRMANIRKEN GÖRMÜŞLER DEMEK GİBİ BİŞEY BU neden böyle birşey yapıyorsunuz İD:1351/2073 GLOBAL7

bibidibabidubu5835 bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Forum ve destek ekibi ne yapsın? Benim ban kaldırma yetkim mi var ? Destek ekibinin böyle bir yetkisi mi var ? Nedir yani. Yazdık raporları tuttuk elimizden gelen herşeyi yaptık, dedik ki kullanmadığını iddaa eden bir çok hesap kullanıcısı var. Bakın inceleyin gerekirse sizlere id verelim manuel bakın. Daha ne yapsın bu support ve forum ? Canı yanan support diyor forum diyor. Kusura bakmayın ama siz büyük resimi görmüyorsunuz. Büyük resimde TÜRKİYE takımı oyuncusunun yanındadır. Ama inanın bu konuda elden birşey gelmiyor. Savaşmaya devam edeceğim.

3. "Merhaba,
    Forumda yazıldı gereken incelemeler yapıldı ve bot kullanıcılarından debufflar kaldırılmadı. Sizin ne özelliğiniz varda size özel inceleme yapacak programcılar.Debuffu duran herkes bot kullanıcı diyor adamlar zaten.. Bileti kapatmamızın nedenide bu konu tartışmaya açık olmamasından. Bundan sonrada atacağınız her bilet için spam bildirimi alacaksınız.

Aynen böyle baktınız iyi polis kötü polis güzel sistem kurmuşsunuz

4. Dedim paraya ihtiyaçları var :)) parayla açan birileri vardır belki ismi lazım değil baş harfi seafather :)) botu satan kaldırır senin banı ahahaha :)) araya bi 200 sıkışmış :)) paket felan çek düzelmezse yine çek :)

5. Geçenlerde yazdım etkinlik yapmayı 15 yıldır öğrenemediler hileliyi değilde hilesizi cezalandırmak bu başka bi seviye :)) hergeçen gün seviye düşüyolar :))

6. -LegenD-

-LegenD- User

Bu hikayede kötü polis sizmisiniz ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.