yanlış alınan top

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Hyden tarafından 2 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hyden

Hyden User

iyi akşamlar dikkatsizliğim ötürü pazardan inci ile admiral topu yerine 27.5 luk top almışım 100 adet. bi keresinde bi konuda her hesabın tek seferinlik böyle işlemlerde değişim veya iade hakkı olduğuna denk gelmiştim. var mı böyle bir şey bu durumu düzeltebilir miyim ?

2. ksr1907

ksr1907 User

ılk ıse buyuk ıhtımal yardımcı olurlar ama supportla ıletısıme gecmelısın aynı sey benım basıma geldıgınde yardımcı olmuslardı

Hyden bunu beğendi.
  3. Hyden

Hyden User

yeni gemi bu ilk defa oldu. yazdım anında support a zaten. dorumda bi konuda denk gelmiştim admin yada moderatörlerden biri bir üyeye cevap vermişti 1000 sandık anahtarı yanlış alınma mevzusuyla ilgili bir kere yapmışsınız düzeltilmiş ikincisine hakkınız yok diye bir cevap vardı ordan aklımda kalmıştı. teşekkür ederim cevap için

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

Lutfen supporta yaziniz mudahele edilebiliyorsa onlarin tarafindan size geri donus yapilacaktir olumlu yada olumsuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.