Yamayla Değişecek Olan Kupa İtibarları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Jjem16 tarafından 24 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jjem16

Jjem16 User

Yama notlarında milletler topluluğu kupa odası vs. kupa odaları kendi haritalarında çalışacak denmiş. Ne olduda birden böyle bir değişikliğe gidildi. 55 level gelmiş hala 21-25 haritalarına buff vermeye çalışıyorsunuz. Günlerdir saçma sapan itibarların ilk geldiği zamandan kalma görevlere keskin kılıçlarla saatler ve günler harcayarak itibar kasıyorum ve kasan arkadaşlar kasmış arkadaşlar var. Madem böyle bir güncelleme gelecek saçma sapan olan 2010dan kalma itibar görevlerini tek görev haline getirin A haritasında canavar kes X haritasında npc öldür boşa zaman kaybı görevler yapıyoruz.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Öncelikle eleştirirken kelimeleriniz seçmenizde fayda var zira forum kurallarını uygulamak zorunda kalacağım. O görevleri birtek siz yapmadınız bende yaptım, diğer oyuncular da yaptı. Herkes zaman harcadı. Fakat yönetim bir karar almış böyle olacak. Ben tabiki buranın admini olarak sizin dediklerinizi rapor edeceğim. Umarım dikkate alınır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.