Yama Sonrası Derebeyi Topları Vermiyor Enkazlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve vona_limani tarafından 14 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Güncelleme öncesinde derebeyi topları alıyordum enkazlardan şimdi 100 tane kestim 1 tane derebeyi vermedi ne biçim bi yama geldile bütün dengesini bozdu etkinliğin

2. kRaL-28

kRaL-28 User

dikkat et senin kendinin olanı almasınlar :ddd

***ARAS***25*** bunu beğendi.
  3. ya alsınlar zaten bi etkinlikte yama yaparken sürekli buglar oluyor bişi oluyor son gün bile etkinlikle ilgili düzeltmeler ve güncellemeler geldiğini gördüm bi etkinlik gelsin düzgün biçimde eski zamanlar ne güzeldi şimdi mehh

4. seafight bilir işini hani meşhur bir söz vardır yarala parmağa seafight bant sarmaz meccazi olarak yazdım ben anlayan anlar bu oyunun güzel bir etkinliği yaptığı zaman bakıyor güzel yorumlar sohbette havada uçuyor hemen bir yama herşey sil baştan şaşırmamak lazım

5. yav sonra niye millet oyunu bırakıyo tutunmamız için yeni gemiler için iyice zorlaştırıyorlar oyunu verdikleri etkinlik etkinlik değil behemotta daha güzel kasıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Mesajınızı ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.