YAMA NE ZAMAN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheRemix* tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheRemix*

TheRemix* User

Pazartesi yama dediniz dedik tamam cuma gününden pazartesini bekledik zaten insanları kızdıran şey belirsizlik ya 4 5 gündür top atışım 3.6 adminlere yazıyorum supporta yazıyorum hep aynı mesajlar birisi girip bakmıyor gemiyi bir çok oyun oynadım bu kadar başarısız destek görmedim eleştirim budur hani diyordunuz ya köle alın korsanlarda olmadığı için paket aldım yine yok şimdiden diyeyeyim çıkış aldım girdim düzelmedi. Şimdi yama ne zaman gelecek kesin bilgi varmı yoksa tahminene birşeylersöylemeyin lütfen oyuncular buraya parasını zmaanını veriyor en azındna bunu hakediyoruz.
    2016-09-05 19:40:26
    30 x Seviye 2 Köle hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi

2. hasan36

hasan36 User

valla hepsinde haklısın ancak beklemekten başka bişi gelmiyor elden demekki programcılar yetiştiremediler.

3. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

bu şekil bunların işine geliyor etkinlik falan var kara borsada bişey alamiyorsun milete paket çekmek zorunda kalsınndiye

4. TheRemix*

TheRemix* User

Beklemek herneysede bir günde o kadar item kasıyordum v.s şimdi onlardan oldum zararım karşılanmayacak orası kesin en azından kısa sürede düzeltselerde izinliyim işten 15 günlük iznim bitti bu hata düzeltilmedi :)

5. MuRaT.TR

MuRaT.TR User

herkesin yeni aldıklar 100 tl lık tasarımın taşları gelmiş benım hala gelmedi suportta yazın diyosunuz sabahtan beri yazıyorum öğlen herkesin gelmiş benım taşlar hala yok paramızla rezil oluyoruz artık yapın şunu

6. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hala taşlar yok gemide

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Supportla yazışıyorsunuz hem oraya hem buraya yazmanıza gerek yok.

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Görünüşe göre halen gelmeyenler var durum yeniden rapor edildi. Yabancı serverdaki birçok oyuncuda alamamış. Malesef şuan alamayanlar muhtemelen yarın alır yada önümüzdeki günlerde. Kesin bilgi geldiinde forumdan duyuru yaparım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.