Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şikayetleriniz Hakkında Gereken Hassasiyet Gösteriliyor mu ?

1. Evet

7,1%
  2. Hayır

92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,

Teknik ekibimizin çalışmaları devam etmektedir. Maalesef ne kadar süreceği hakkında, bir bilgi bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

2. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

Yama çalışmaları ne zaman başladı ve ne kadar sürecek ?

-oğuz2007- bunu beğendi.
  3. *MV1*

*MV1* User

reset geliyor 15 dk sonra yenıden dene

-oğuz2007- bunu beğendi.
  4. Dün chatte yazılmıştı vallahi. ''Açık var herhalde kimse yok ortalıkta'' diye konuşulmuştu.
    Bu lafların ardından zırt diye bu kadar uzun süre bakım olması bütün delillerin bu yönde olduğunu işaret ediyor.En azından benim için.
    Sen cebindeki parayı oyuna verirsin , elalem gider açık bulur senin para ile aldığının kat kat fazlasını beleşe alır.
    Senelerce böyle olmuştur bu , kimse kimseyi kandırmasın.

belalim bunu beğendi.
  5. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

güvenli haritlar 6 seviyeye kadar olucak falan yazılmış tekrar o yüzden düzenleme var deniyor

6. Hocam ''Acemi koruması yeniden seviye 6 ile sınırlandırılacaktır'' diye bir ibare yer alıyor.Süreli etkinlik var oyunda , millet event yapıyor sürekli bi akış var.6 seviye aşağısı kaç oyuncu var oyunda orası da muamma.
    Sen böyle bir zamanda gelipte ''Acemi koruması yeniden seviye 6 ile sınırlandırılacaktır'' adı altında oyuna 1 saat bakım yaparsan millet şüphelenir elbette.

ponita1998 bunu beğendi.
  7. Merhaba,

Resetin gelme sebebini buradan öğrenebilirsiniz.

İyi oyunlar.

8. Merhaba,

Oyuna getirilen bu değişiklik daha önceden de var olan bir durumdur. Bu durumun sebebi ise oyuna yeni başlayanların daha kolay bir şeklide gelişim kaydetmelerini sağlamaktır. Anlayacağınız üzere bu kolay bir yama değildir. Sistem üzerinde bulunan tüm gemiler tespit edilip işlem yapılaması biraz zaman alabilir.

İyi oyunlar.

9. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

bu oyunda yıllardır var açıklar oluyor bilenler yararlanıyor ona yapacak bir şeyimiz yok

10. Biz yapamayız ama oyun şirketi yapar bir şeyler

11. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

inşallah temennimiz o ama pek sanmıyorum :) biz para yatırmaya devam

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  12. Nasıl bi açıkmış bu bana hiçmi denk gelmez

13. inş botçular banlanır!!!

cankara78 bunu beğendi.
  14. _coyote_35

_coyote_35 User

1 saat oldu be o_O

15. çanakkale

çanakkale User

bu saatte çalışma mı olur yeter da açınn oyunu akşama kadar çalışıyoruz şimdi oyun bekliyoruz

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  16. İyi tespit. Oyuna uzun zamandır gırmıyordum. Rütbe sistemi darma duman olmuş. Umarım yok olurlar.

17. selami

selami User

iyice saçmalamaya başladınız kardeşim işten geldik biraz eğlenelim dedik olana bak stres olduk !

18. 13 Harita Botçular
    Sistem: [~★~] ☜SĄĐЯĄŹĄM☞şτη™ 181/20083787
    Sistem: [☾✮] ●ωαявєαѕт● 149/41902554
    14 Harita Botçular
    Sistem: [Đξ√] zedovski 149/13464294
    Sistem: [¥öн] ΛƬЄŞ ☾⋆ 149/14408386
    Sistem: [≈★≈] ℂ★_AKIИCI_ℂ★-[₪Ð₪] 149/15459192
    Sistem: [T.С] ⚡ŦłRТłЛΛ⚡61⚡155⚡ 181/26399460
    Sistem: мʀ. ѕρу 65/5526915
    15 Harita Botçular
    Sistem: [Đξ√] Ƶ»Є«Ð 65/22548829
    Sistem: [Đξ√] 》Λ L B Λ Y《 Đξ√™ 65/8099167
    Sistem: [Đξ√] Rєis™ 181/17280137
    Sistem: [ŦĦŦ] ▁▃VazGeÇeRSin▃▁ 65/11462974
    sabah bu id leri atmıştım supporta hesaplar incelenecek dendi cevapta akşam baktım adamlar full devam bota anlamadım bir şey ben nasıl incelemedir bu? inş banlanırlar şimdi

19. yama çalışması yapılıyor her çarşamba var bu hala alışamadınızmı işten geldim diyorsun aç tv yi uzat ayaklarını dinlen :D

20. _coyote_35

_coyote_35 User

sıkılmayalım diye betayı açmışlar :rolleyes:

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.