Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şikayetleriniz Hakkında Gereken Hassasiyet Gösteriliyor mu ?

1. Evet

7,1%
  2. Hayır

92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Yama çalışmaları ne zaman bitecek acaba 30 dk. demiştiniz 50 dk. oldu halen yok ?

Saygılarımla.

2. Reese

Reese User

Merhaba,

Teknik ekip sizler için çalışıyor, en kısa sürede bitecektir. Sabrınız için teşekkürler.

Saygılarımla.

3. Teşekkür Ederim Sayın @Reese
    Saygılarımla.

4. Yama çalışması ile çoğu adalar tarafsız olarak geri gitmiş ?

5. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Konu hakkında çalışmalar devam edecektir.

Saygılarımla.

• Geliştirme: HRMS Zalime verilmesi istenilen 50 milyon darbe puanı 30 milyona indirilmiştir.
    Bizim fazladan indirdiğimiz 20 milyon darbenin güllesi iade edilecek mi? iyi çalışmalar.

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @JetLee-Savas ,

Kupa odasında VCMA Zalim isimli sistem gemisine 300.000.000 hasar verme görevinizde bulunmaktadır. Lütfen mesajınızı düzenle bölümünden düzenleyiniz, forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

JetLee-Savas bunu beğendi.
  7. gülle kimsenin umrunda değilde sorum şu ben 34 milyon hasar verdim yarın gelecek resetle beraber bu sıfırlanacakmı ? yada ben 34 milyon hasar verdiğim için görevi tamamlamış olacakmıyım ? 3 puanlık baraj sorusu gibi oldu ama :D bilginiz varsa size zahmet cevaplarsanız sevinirim

JetLee-Savas bunu beğendi.
  8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @CBF-CAKABEY71.1 ,

Bu konuda maalesef bir bilgi bulunmamaktadır. Yarın yapılacak yama çalışmalarını bekleyip göreceğiz.

9. hayırlısı :D teşekkürler Noddegamra :)

Noddegamra bunu beğendi.
  10. lost connection hatası alıyorum sizde de öyle mi

11. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sunucu yeniden başlatılacağı için şu an oyuna erişiminiz mümkün olmayabilir, bir süre bekledikten sonra lütfen tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

12. tüm tarayıcılardan giriş yaptım vpn de kullandım ama hala connection lost hatası veriyor tüm serverlar çöktü sanırım?

13. Selam,

Sunucularda çökme bulunmamaktadır. Sunucu yeniden başlatıldığı için o süre zarfında, oyunda değilseniz ya da oyunda olup sayfanızı yenilediyseniz Connection Lost hatası alırsınız. Sunucu yeniden başlatıldığı zaman tekrar deneyiniz.

Saygılarımla.

14. Teşekkürler sorun düzeldi sanırım şuan girişte sorun yok.

15. abi bu dünya haritasına ne oldu? eski haline gelecek mi? sağda solda dolaşan gemiler ne anlama geliyor ne yapmam lazım? bayadır oyuna girmiyorum biri yardım edebilir mi forumda dolaşıyorum ama düzgün bir şey bulamadım yardım lütfen bir sürü gemi var haritada kafam karışık :D

16. Selam,

Güncelleme bu şekilde kalacak. Sistem gemileri hakkındaki bilgi, en kısa sürede forumda paylaşılacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

17. Merhaba Oncelikle İyi Günler..Kolay Gelsin.. Oyun Tekrardan Ne zaman aktfi olacaktır. Bügün İçerisindemi yoksa ilerleyen zamanlardamı iyi oyunlar.

18. Selam,

Şuanda Open Beta sunucusu hakkında , bir bilgi bulunmamaktadır. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

19. sayın adminler yama çalışmaları ne kadar sdurucek bilgisi olan varmı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.