Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şikayetleriniz Hakkında Gereken Hassasiyet Gösteriliyor mu ?

1. Evet

7,1%
  2. Hayır

92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

Bakım ne zaman bitiyor bilgisi olan var mı?

2. bende bekliyorum bitmesini 45 dakika sürecegini okuum ama kesin bir bilgi vermiyorlar

3. Yama çalışması yaklaşık olarak 45 dk sürecektir ve bu süre içinde oyuna erişim mümkün olmayacaktır.

agrılıibo bunu beğendi.
  4. DELGADO*

DELGADO* User

Şuan açılmıyor ama girebilen varmı?

5. her şeyi telafi etmek için yaklaşık 30 dakikalık bir kesinti olacaktır.
    böyle yazmışlar ama sanmam gece 2 ye kadar en az bence :))

6. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

peki ne zaman başladı bakım

7. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

gece 2 ye kadar o kadar sürmez sanmam :)

8. bencede gecen gün olan giris sorunu gibi uzar buda

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Duyuruda belirtildiği gibi yama çalışmalarının yaklaşık olarak 45 dakika sürmesi tahmin edilmektedir. Mümkün olan en kısa süre içerisinde güncellemelerin tamamlanarak oyunun düzelmesini umuyoruz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

10. Hala neden açılmadı neyi bekliyoruz artık açılsın yada bi açıklama yapılsın lütfen.

11. sakin ol konyalı

*MUSTAFA bunu beğendi.
  12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konuda maalesef şu an için herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Yama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasını umuyoruz. Bir bilgi geldiği zaman duyurusu yapılacaktır, lütfen forumu takipte kalınız.

13. ne zaman açılır

14. ~İpek~

~İpek~ User

Oyuna geri ne zaman girebileceğiz güncelleme ne zaman bitecek?

15. ~İpek~

~İpek~ User

16. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Mesajınızı daha açık yazınız lütfen.Oyun sayfası hakkında ise sorunuz şuanda oyun sayfası faaliyettedir.

Saygılarımla.

17. Yapılan güncelleme tamamen eski ve full gemisi olan oyunculara yönelik bir gelişme Yeni başlayanların ya da gemisi güçlü olmayanların bu oyunda şu haliyle tutunması imkansız birşey. Bir grup oyuncu düşünülerek yapılmış. Oyundan hiç zevk alamadım. Yarın da alabileceğimi zannetmiyorum. Gece botlardan zaten birşey yapamayız artık. üzüldüm.

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu gibi değişiklikler ve güncellemeler merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Dilerseniz eğer Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda konu açarak istek ve düşüncelerinizi detaylı şekilde dile getirebilirsiniz, fikirleriniz bizim için değerlidir ve uygun görüldüğü halde raporlarımıza eklenerek gerekli birimlere iletilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.