Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şikayetleriniz Hakkında Gereken Hassasiyet Gösteriliyor mu ?

1. Evet

7,1%
  2. Hayır

92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hiç bir yetkilide şu konuşmalara net bir cevap da veremiyor ya helal olsun belli saatler veriliyor herkes kendisini ona göre ayarlıyor milleti bilgisayar başında bekletmenin bir manası yok net bir saat verin ki boş boş beklemeyelimn ekranı 9-11 arası dendi işlerimi hallettim etkinlik kasmak için hemen geri döndüm yine ekran yok ben dükkandan giriyorum oyuna saattler geçiyo ben çıkış zamanım gelir seafight sunucuları açar artık bu günümüzü de yerler.

2. kral....72

kral....72 User

sa adminim oyuna ana sayfasına gire biliroym oyuna başla ya bastıgımda beyaz gözüküyor ekran giremiy

3. oyun bakımda suan 12 yı bulur acılması :D

4. kral....72

kral....72 User

admin oyuna giremiyorum halane beyaz gözüküyor bu kac gün olacak 1.5 yazıyorda

5. bir alt konuda bu konu acılmıstır zaten tekrar acmanın ne anlamı var anlamıyorum

6. kac gun olacak dior doğru sende haklısın gunde olabılır :))

7. sagitta03

sagitta03 User

Anlasilan bakim yazilan serverlar ve saatler disinda tumune sicradi..Kara kara bakisiyoruz ekranla her saat basi..Bir kod bari yapin cin etkinliginde yoktu,hem onu telafi edersiniz :)

8. çin etkinliğinde kod vardı

9. METILKA®

METILKA® User

Merhaba, kaçta açılacak oyun bilen var mı?

10. vallahi billahi daraldım ya arkadaş etkinlik kasamıyoruz yav hesapta ortalama 1,5 saat sürecekmiş 1,5 gün yapıcaksınız galiba off

11. sagitta03

sagitta03 User

Kodu paylasabilir misin? Normalde bana mail ile geliyor ama ona bisey gelmedi.

12. ozican2525

ozican2525 User

HARPYSF 50 bin kalp kırıcı ve 15 anahtar vermekte.

13. Tam bir bilgibilmiyorz ama 12 de acilicak gbi baklm

14. 12 de dir ınsallah 1 2 ye uzamaz :d

15. kral....72

kral....72 User

ben saat gecelegin 1 den beri giremiyorum

16. gece ben sabaha kadar onlineydim hic bir sorun yasamadim su an yasiyorum sadece sorun ama umarim kisa zamanda düzelir en sonda oldugu gibi bidaha saatlerce beklemek istemeyiz

saygilarimla.

17. aşanan giriş problemi nedeni ile sunucu bakım çalışmaları ertelenmiştir. Daha sonra bakım çalışmalarıın yeni tarih ve saati duyurulacaktır. eee bunlar bızı kandırdı ustune oyun hala acılmadı :d

18. çalışma esnasında oyun sizi atmıyor bu zamana kadar da hiç çıkış almadan oyun oynayabilirdiniz suporttan süreyle ilgili bir açıklama gelmedi malesef.

19. sayın @Bigpatron bakım alışması ertelendi demişsiniz hala giriş yapamıyoruz. bu durum tam olarak ne zaman düzeltilir bilgi verir misiniz?

20. ozican2525

ozican2525 User

Bu zulümü başka bir günde çekicez,etkinlik olduğu zamanlarda neden böyle bir çalışmaya gerek duyuluyorki inş telafi ederler ama pek sanmıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.