Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şikayetleriniz Hakkında Gereken Hassasiyet Gösteriliyor mu ?

1. Evet

7,1%
  2. Hayır

92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozican2525

ozican2525 User

Amiral topu sekmesinde %112 isabet oranına sahipken diğerinde %100 asıl mesele burdan kaynaklarınıyor.Her konfigürasyonda kaleleride tekrar düzenlemeniz gerekiyor.(ilk seferde yapılması gerekiyor.).Kaleleriniz düzensiz gibi düzeltirseniz bu sıkıntıda düzelicektir.

2. saudade_tr

saudade_tr User

topları buradan değiştiriyorum içlerindekilerde yukarda yazılı idi, bugün top sayısında artış vudu rahibind ekayıp var ama o sıra neden öyle bilmek istiyorum.

kardeşim gemide kale yok rampa var oda 1/1 başakda bişi yok

3. ozican2525

ozican2525 User

Kaleniz yok ise pette bir sorun vardır çünkü isabet oranınız arasında fark var o isabet oranını sabitledikten sonra düzelicektir.

4. saudade_tr

saudade_tr User

evet petten kaynaklıymış :( vudu yerinde pet takılı değilmiş nasıl oldu anlamıyorum diğer yerlerde takılı :S

sağolun...

ADMİN lerin , SMOD ların ve FM lerin yapması gereken işi siz yaptığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar dünyayı kurtarmakla meşgul :)

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  5. oyuna giremiyorum açıklama da göremedim LOST CONNECTION yazısı çıkıyor.

6. reset geliyor 20 25 dk sonra dene girer

7. Selam ,

Sunucular yeniden başlatıldığı için , lost connection hatası alırsınız. Lütfen sunucular yeniden başlatıldıktan sonra , tekrar deneyiniz.

Saygılarımla.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  8. €mr€

€mr€ User

Reset ne zaman gibi geldi ??

9. 11.40 civarı

10. €mr€

€mr€ User

Teşekkür ederim kardeşim

11. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  12. selamlar sayın yetkililer yama çalışmaları yapılacak vakti seçmeniz konusunda pek memnun olamıyoruz zira etkinlikler başlayınca etkinlik vakitleri yama çalışmaları ile veya yazılım eksiklerinin yaşattığı sorunlarla geçmekte. bu konuların dikkate alınması bizler için mutluluk vereceğini bilmenizi isterim. süreli öğeler bu çalışmalar esnasında dondurulması hak mahrumiyetini azda engelleyeceği kanısındayım. saygı ve selamlar. kolay gelsin

13. Selam,

Bildiğiniz üzere bu tür çalışmalar, merkez ekibimiz tarafından yapılmakta. Fakat bildirimizi raporlarımıza ekliyorum, görüşleriniz bizim için değerlidir.

Saygılarımla.

14. Düzeltin şu oyunu artık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2018
  15. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhabalar,
    sayın forum yetkilileri oyunda son zamanda oluşan düzensizlik,oyun için donmalar,oyunda oluşan buglar biz oyuncuları çok kötü etkilemekte olup online süremizide düşürmektedir bu yüzden günlük görevler olsun , inci kasmak olsun bu gibi şeyler yapılamaz hale geldi ayriyetten Mart ayı bokoru hayla açıklanmadı bundan dolayı çok rahatsız olan ve harcamalarının boşuna gittiğini düşünen çok oyuncu var !

Sizden ricam bu sorunları telafi etmek amaçlı oyunculara hatalar çözüldükten sonra ekstra etkinlik süresi uzatılması yada ekstradan güzel şeyler içeren kodların paylaşılmasını temenni ederiz iyi günler dilerim.

144444 ve **kartalgöz** bunu beğendi.
  16. Selam,

Çalışmalar devam ediyor. Umarız en kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.

Saygılarımla.

17. Selam,

Fikrinizi raporlarımıza ekleyeceğim. Bu arada kimsenin harcamaları boşa gitmedi. Bokor ile alakalı çalışmalar devam ediyor. en kısa süre içinde açıklanacaktır. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2018
    x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  18. Oyunda sürekli bi kasma var. Gerek lag olsun gerek ping. Sadece bende mi var? Ya da çözümünü bilen var mı

19. saudade_tr

saudade_tr User

yok birader genel , en azından bende de var :) paskalya tatilindne döndüklerinde düzelir sanırım.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  20. Etkinlik başladığından bu yana maalesef oyunda donma sorunu çok yaşanıyor.
    Şuan için tek çözüm oyuna atılan restartlar.
    Bugün etkinlik bitiminden sonra da aynı sorun yaşanmaya devam ederse mutlaka yetkililer başka bir çözüm bulacaklardır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.