Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TR-2_vatansağolsun23 tarafından 15 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Şikayetleriniz Hakkında Gereken Hassasiyet Gösteriliyor mu ?

1. Evet

7,1%
  2. Hayır

92,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @mehmet~baba~7 ,

Oyun içerisinde oluşan sorun teknik ekiplerimize bildirilmiştir. Umarız en kısa süre içerisinde gerekli çalışmalar yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

2. gemide 87 tane vudu topu var , 4 level rahip var(geçici) vudu topunu alsam da çıkarsam da hiç birşey değişmiyor ; 30 luklar ile yer değiştiriyorum hasar hep aynı hep aynı.
    Bir yerde bir hata olmalı , supporta yazdım birşey yok dediler.
    Elitle düz vuruşu artıyor ama etkinlik npclerine hasar aynı

3. 87 vudu topu seviyesiz ise fazla bir etki etmez ama geminde full vudu topu seviye 5 koy bide seviye beş 30 luk dene hangisi daha iyi vuruyor. vudu topu her türlü 30 luktan iyidir.

4. ama 4 level rahibe 40 bonus veriyor o bonusu hiç göremedim atışlarda ben , hasar hiç oynamıyor az da olsa artması gerekmez miydi ?

5. etkinlik güllesinde olay biraz farklı oluyor tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 87 top 4.seviye rahiple 30luga göre 3500 elit cephane ile daha fazla vurursun normal gülle için

6. Etkinlik güllesinin hasar bonusu tahminime göre şöyle işliyor;
    Eğer normal gülleyle 50k vuruyosan ve etkinlik güllesinin %300 hasar bonusu varsa 150k vurursun, fakat topların verdiği hasar bonusları %300 çarpan bonusundan etkilenmez. Şöyle ki; eğer vudu topunun sana sağlayacağı hasar bonusu 3k ise 53k vurursun ki bu hasar bonusu 50k bir vuruşa göre yüzde olarak güzel bir hasar fakat aynı toplarla etkinlik güllesiyle 153k vurursun ki burda 150k nın yanında 3k lık bonus hiçbir şey nerdeyse. Normal elit güllelerle 3. seviyeden 4. seviye vudu rahibine yükselttiğimde bile 1-2k lık bir artış gözlemledim. Yani vudu rahibinin verdiği bonusta bir hata olmadığını düşünüyorum.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  7. Oyun neden bu kadar çok donuyor oyunu oynayamıyorum ne zaman düzelcek.Mini mapa girdim 3 dakika sürecek şeyi 10 dakika da bitirdim.Bu donma en kısa zamanda düzelsin çünkü kimse oyun oynayamıyor.

oyun 20 saniyede bir donuyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2018
    мαяαηgoz bunu beğendi.
  8. oyun donmasından kaynaklı bütün süreli içeriklerimin karşılanması vede oyunu düzeltilmesi ile alakalı bilgi taleb etmekteyim cevap takip kolay gelsin

9. reset geldi gene aynı şu oyuna yenilikler getirmeyi bırakıp eldeki oyunu düzeltmeye uğraşsalar daha makbule geçecek ama nerdeeee

belalim bunu beğendi.
  10. şu an sunucu berbat durumda surekli oyun donuyor

11. evet global 6 şuan oynanmıyor gemıler takılıyor cok şıddetlı donma var

12. Sayın Amdin bey mini haritada oyun takıldığı için sürem geçiyor ve npcler batıyor bu kasılma için flash playerimi güncelledim çerezleri temizledim ama nafile hala devam ediyor 2-3 gündür takılıyor hep.

13. Selam,

Konu ile alakalı merkez ekibimizin haberi bulunmaktadır. Umarım en kısa süre içerisinde sorun çözüme kavuşur. Sabrınız için teşekkür ederiz. Benzer konular birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

14. saudade_tr

saudade_tr User

saygıdeğer yetkili,

bir konfigürasyonumda ;

100 amiral,
    61 vudu,
    25 adet seviye 2 vudu,
    2 kıyamet,
    2 alev fırtınası,
    2 tahrip edici top,

diğer konfigürasyonumda ;

25 adet seviye 2 vudu,
    92 vudu,
    69 adet seviye 3 30luk top,
    2 kıyamet,
    2 alev fırtınası,
    2 tahrip edici top

bulunmaktadır. Bunlara ilaven süreli olarak 4.seviye vudu rahip vardır.

Ben amiral toplarının olduğu konfigürasyonda sapkın öncü npc sine 98-100bin arası vururken,
    Vudu toplarının olduğu konfigürasyonda sapkın öncü npc sine 83-85bin arası vuruyorum.

(konfeti güllesi ile) Sizce bu işte bir hesap hatası yok mudur?

Son düzenlenen: 1 Nisan 2018
  15. Bende de öyle oluyor. 4 level rahibim olmasına rağmen vudu toplarını çıkarıyorum takıyorum gıdım değişen bir şey yok.Supporta yazdım durum normal dediler ama normal değil.

16. Isabet oraniniza bakin. bir 98 biri 94 kalelere bi goz at istersen. vudu topu konfigurasyonundayken.

17. saudade_tr

saudade_tr User

konuyu taşımaktansa cevap vermeye birkaç kelimeniz olsaydı ? yoksa rahatınızı mı bozduk gerçekleri vurduk diye ? yoksa Bigpatron görmesin mi istediniz :)

ne kadar doğru bir şey yazdığımı farkettim :) onayladığınız için sağolun :)

iyi görevler

18. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Forum ile ilgili şikayetinizi Destek Ekibinize yazabilirsiniz.

19. saudade_tr

saudade_tr User

@Menetli beyfendi bu soruyada cevap alabilir miyiz?

20. İsabet oranları ve doldurma süreleri farklı.Sadece topları değiştirdiğinizden emin misiniz?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.