Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan[T•R] tarafından 20 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En son gelen yama açıklamasında aşağıdaki fotoğraftaki altı çizili kısım yok.Bir de o kısmı açıklayabilir misiniz? Benim yabancı dil yetmedi :) %12 ve %35 can arasında hızlı mı vuracak?

2. 23 tane sistemin %12 ile %35 arasında hasarı azaltılmış. Yani seçilen 23 tane sistemin bazılarında %12 bazılarında ise %35 hasarı bazılarında ise %12 ile %35 arasında rastgele bir hasar azaltılması olmuş. Büyük ihtimalle %35 gibi hasarı azalan sistemlerinde saldırı hızını artırırlar.

3. 23 Npc'nin 3 tanesi aslan yürekli olsa 21-30 arası admirallerle 16 çeşit npc var kalan 4 tanesi hangisi acaba :)

SoFi_MiRZe bunu beğendi.
  4. alt haritalarda bulunan kanlı diş vs var 3 tane orada 3 tane tılsımda şöhret zafer sürpriz valencia intikam 1 intikam 2 zalim otoriter vs

5. npc lerden balyozları çıkarıp alevmi takmışlar deniyen oldumu düşüş varmı

denedim pek bi hasar azalması görmedim resetmi gelmemiş daha

Son düzenlenen: 20 Aralık 2017
  6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Duyuru güncellenmiştir. Buradan inceleyebilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.