Öneri Yama Çalışmaları Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***●к๏๓є๔เ♥кяคl●***™ tarafından 30 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyuna o kadar emek o kadar para harcanıyor sırf NPC ve oyunculardan az hasar alalım çok hasar verilim diye birsürü taş paketleri alınıyor toplar alınıyor kaleler yapılıyor .....v.b. fakat bizim verdiğimiz emeği seafıgh yönetimi hiçe sayıyor NPC lerin top hasarını %60 arttırmakla ben süprizden 30-31 bin yerken şimdi 48-49 yiyorum bu yapılan düzenlemeyi doğru bulmuyorum

drasC0 bunu beğendi.
  2. aynen rezillik bu behodaki gemiler 1k vurmaya başlamış eğitimci yokken 400 yiyodk yeni gelecek etknlk gemilerini hiç kesemiyecez o zmn değiştirin

drasC0 bunu beğendi.
  3. Bence Fazla top Hasarı verilmiş normal npclerden 35 bin yiyorum 15 bin vursa İyi olursa 35 bin vurması İÇ açıcı değil Sayın BigPoint Npclere düzeltme yapılmasına arz ediyorum

drasC0 bunu beğendi.
  4. drasC0

drasC0 User

Arkadaşlar az vurdugu zaman bizim için çok kazanç oluyordu bunu gören yetkililer bu işe el atıp bizim aşırı kar etmememiz için bu sistemi kurmuşlar Eğer bu sistemi değiştirmezlerse ki değiştirmezler oyuncular adına çok kötü olucak Teşekkürler bigpoint hep bizim iyiliğimize çalışıyorsunuz sağolun.

5. geri çevirin güncellemeyi bu güncellemeyi savunacak adam yoktur oyunculardan böyle şeymi olur iki katından fazla yiyoruz npclerden canımız 1m felanmı sanıyonuz hasar önleme %250 kaçınma %300 felanmı gemilerimizde böyle vuruşmu olur

6. zaten ıskarmozları taktıgımızda dp moz dusuyor bıde ustune bu kadar npc hasarının artması çok sacma olmuş bı an once el atılması gerek!!!!

7. Para gücü yetmeip İskarmoz alamayanlar sürünecek yani ?

8. Oyunu parasız oynayanlar ne yapsın herkes kendine güzel

9. ıskarmozda fayda etmiyo ıskarmoz pet hasar önleme gemi hasarönlemele 30k yiyoruz :)

10. Iskarmozları 5. seviye yaptırmak için bu düzenleme geldi buraya yazanları anlamıyorum Seafightın yöntemini çözemediniz mi hala :D

|SAMET| bunu beğendi.
  11. Yani diyor ki kısaca paran yoksa benim oyunumu oynama.

12. 5 seviyeyle seviyesiz arasında %100 farkmı olacak en fazla %10 %20 fark olsun bu aşırıya kaçmak olmuş çıkarsınlar paketleri zaten çekiyoruz ama bu işkence 2 gemi kesip tamire oturuyoz. lafa gelincede oyuncularımız aktif aksiyon içinde olması için yenilikler yapıyoruz deniyor :)

13. *MV1*

*MV1* User

Bende özel günlerde 20/30 level gemilerin gelip 5 levellerde inci kasmasına karşıyım.Onun içinde bir formul bulunmasını istiyorum.

14. Satışa da sunulmuyor nadir çıkıyor çıksa yapacağız 5. seviye ama dediğin gibi fazla bir fark olmaz onun için yeni bir şey gelicek olabilir Seafight bu belli olmaz :(

15. Kardeş ben savunuyorum yani böyle yaptıkça kendilerini bitiriyolar!!!! iyi oluyo yani!!!! Bu şirket yeni oyuncular kazanmak yerine yaptıklarıyla görünüyorki biz yeni oyuncu istemiyoruz oyunumuz oynanmasın şuandaki amacımız oynayan oyuncuların parasını ne kadar alabilirsek o kadar iyi. Git gide oyuncu sayısıda düşüyo iyi oluyo yani!!!

16. rakip çıkmadıki bunlara o yüzden rahatlar bu kulvarda :)

17. hp_skr

hp_skr User

Cok basit düşünüyorsun. Adanin içine giriyor adam seni döndüre döndüre batırıyor bunu mu istiyorsun?

18. hp_skr

hp_skr User

Seafight bitmiyor yalniz kardes, adamlar nerdeyse her ay bigpoint in en cok kazandiran oyunlari listesine oynuyor :)

19. baba34_foo

baba34_foo User

gildblade 16 vuruyordu bir çuval para verdik 3 bine düşürdük şimdi 24 bin vuruyor ee neden ıskarmoz çıktı hiç çıkmasaydı hiç dokunmasaydınız oyuna kendiniz yapıp kendiniz bozuyorsunuz beceremiyorsanız yapmayın bırakın sabit oynayalım

20. eee normal kardeş her hafta farklı farklı paket çıkıyor yok onun falanı paketi yok şu paketi nolcak :) adamlar oyuncu kaybettikçe yeni paket çıkarıyolar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.