Yakaladım Debuffı Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mertt80 tarafından 5 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mertt80

mertt80 User

Öncelikle baştan söyleyeyim oyun içi otomasyon yoksa bunu otomatik yaptırtmak suç olmamalı. Oyunu ilk yıllarından beri takip eden her zaman emek gücünü savunan(Elit gemi için 40M altın bastık zamanında) ve bir kaç aya kadar kullanmamış birisi olarak artık bunu savunuyorum. Çünkü;
    Oyunda hem PVE hem PVP gelişim için bir görevi yüzlerce defa yapmak zorundasın. normalde PVE oynamaktan zevk alırdım ancak o zamanlar boş vaktim çoktu. İşsizdim, ailem(eşim), arkadaşlarım(samimi) yoktu. Şuan defalarca aynı NPC'yi kesmenin depresyonu bile tetiklediğini düşünmekteyim çünkü bu oyunu hala oynayan birileri varsa geçmişe saplantılı psikolojisi bozuk bir insandır(Kendimden biliyorum).
    Yıllardır değişmeyen sezon görevleri, yıllardır değişmeyen etkinlikler, yıllardır artan oyuna yatırılması gereken para miktarı, yıllardır artan top hasarları, yıllardır artan top yerleri, Her şeyin şansa bağlı olması . . .
    Oyun Win2Pay olabilir. Para yatırmazsan oynama diyebilirsiniz ancak sadece para yatırmak yetmiyor milyonlarca oyun içi para kasıp gemini geliştirdikten sonra yeni çıkan para birimiyle bir anda gemin RED CORSAR gibi oluyor :) gelişim için gerekli parayı yatırsan bile saatlerini ayırıp yeni gelen özellikleri elde etmen gerekiyor. Bu işleri taşere etmek bence zararlı bir şey olmamalı sen aynı NPC'yi binlerce kez kesmekten zevk alıyorsun diye bunun yasaklanması gerekmez. Bonus haritaları için nasıl otomatik sistem getirmek zorunluluğu doğduysa diğer her şey için de aynı şeyler geçerli Bigpatron yapsın oyun içi otomasyon ondan alalım ancak beni bu kadar iş yerinde bile çalıştırmıyorlar :)
    İyi oyunlar.

conan55* bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bazı noktalarda sizinle birlikteyim. Fakat kural kuraldır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.