Yağmacının Ödülü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *HHC* tarafından 26 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *HHC*

*HHC* User

Ya arkadaşlar siz bu yağmacının ödülündeki olan malzemelerin fiyatlarını neye göre belirliyor sunuz ?En alta top koymuşsunuz.Düşüntüm ki herhalde ya karlı bi takas vardır veya limit 1015 olacak şekilde makul bir fiyata satın alabiliyoruzdur diye düşündüm.Ama gelin görün ki alış veriş noktasındaki takas ile aynı fiyata koymuşsunuz ?? Ya cidden kim ayarladı bu gülünç durumu ?Özel karaborsada kar güllesi var 50 bin incilik gülleyi 40 bine koymuşsunuz 10 binci cebimde kalsın diye mi o karaborsayı açtınız ? cidden bi düzenleme bekliyoruz arkadaşlar cidden! Balyozu da şeker karşılığı koymuşsunuz bir çok oyuncu alamıyor çünkü harcadı ellerindeki şekerleri onada bi çözüm bulursanız sevinirim zira sıralamadan şeker gelcek ki o şekerleri de kullanamıyorum çünkü karaborsa kapanmış olacak ! Bunları hesaplamanız gerekmekte . Saygılarımla...

2. Mu®αт

Mu®αт User

o yüzden ben açmadım boş paket ve karaborsa..

3. 06BABA14

06BABA14 User

En azından özel karaborsada kurabıye adam baston şeker takası olsun açtıgımıza degsın + bir kac parca bırşey daha eklenebilir. örnek mta,özel taşlı tasarım , seviyesiz vudu vs gıbı lımıtlıde olsa açanlar ufak tefek yararlansın boşa gitmesin..

4. *HHC*

*HHC* User

Aynen bi kaç bi şey daha ekleye bilirler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.