Geri bildirim Yağmacı'nın Ödülleri Yenilenmeyen Tasarımlar

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Revenge[TR] tarafından 29 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yağmacı'nın Ödüllerindeki Tasarımlardan Memnun Musunuz ?

Anketin kapanma tarihi 5 Kasım 2023.
  1. Evet

oy sayısı 1
    10,0%
  2. Hayır

oy sayısı 9
    90,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Seafight Topluluğu,

Uzun bir süredir "Yağmacı'nın Ödülleri" kategorisine her ay aynı tasarımların gelmesi, özellikle de Akragas tasarımının tekrar tekrar yer alması konusunda ciddi bir endişemiz var. Bu durum, oyun içi deneyimimizi olumsuz etkiliyor ve oyuncular olarak farklı ve yenilikçi tasarımlara sahip olma isteğimizi engelliyor. Aylardır sürekli olarak aynı tasarımların bu kategoriye eklenmesi, oyuncuların oyun içi ödüllerle ilgili heyecanlarını kaybetmelerine ve hatta oyundan soğumalarına neden oluyor. Aynı zamanda, Seafight ekibinin tasarım seçimlerine dair soruların doğmasına da yol açıyor.

Bu nedenle, Seafight ekibinden "Yağmacı'nın Ödülleri" kategorisinde daha çeşitli ve yenilikçi tasarımlar sunmalarını ve Akragas tasarımının yerine başka seçeneklere yer vermelerini rica ediyoruz. Bu değişiklik, oyuncuların oyunu daha ilgi çekici bulmalarına ve yeni ödüllerin heyecanını yaşamalarına yardımcı olacaktır.

Lütfen bu konuya duyarlılık gösterip oyuncuların taleplerini dikkate alarak, Seafight deneyimini daha da geliştirmenize yardımcı olacak yenilikçi çözümler arayın.

Saygılarımla.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  2. Bu geminin taşları var mı ? ben de gözükmüyor.

3. Evet, paylaştığım resimde görünüyor.

4. https://hizliresim.com/dbpqe5u ben de böyle gözüküyor pazarda. taşları yok.

5. Alınca taşları gelir. Aynı şekilde, benim marketimde de böyleydi.

6. Lord obscurus. bu geminin yok ama di mi ? pazarda ki.

7. Evet, hiçbir taşı yok.

8. tamam teşekkürler.

9. Rica ederim, İyi forumlar.

10. Sekiro™

Sekiro™ User

11. Güzel düşünmüşsünüz umarım yönetim bir şeyler değiştirir.

12. -LegenD-

-LegenD- User

Konu kilitlenmiştir. Konuyu not aldım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.