yağmacılarda istediğiniz öğeyi alabiliyor musunuz?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve PRESTİJ tarafından 24 Aralık 2025 02:17 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PRESTİJ

PRESTİJ User

merhaba arkadaşlar

[​IMG][​IMG]
    son yıllarda market içi fiyatlandırmanın suyu mu çıktı yoksa ben mi oyun içi para birimde dahi aşırı derecede fukarayım? bu oyunda en tatlı paketler yağmacı ve sezon pass paketi oluyor, tatlı tatlı kısa süreleri çok sayıda avantaj sağlıyor. şimdi ben para vereyim, yağmacıyı da açayım ama neyi nasıl alacağım? sizler yağmacıyı açtığınızda dilediğinizi alabiliyor musunuz? özellikle top yükseltmeleri aşırı fahiş fiyatlandırılmış, bu kadar yulong safanad ve orikalkum verdikten sonra top almadan yükseltmesi lazım. resmen çılgınca fiyatlar.

Leytenant bunu beğendi.
  2. Leytenant

Leytenant User

Bu gördüğüm tabloda sizin de eksikliğiniz olduğunu düşünüyorum; fakat gerçekten pahalı olduğunu da söyleyebilirim. Sizin eksikliğiniz ise şu: aktif oynanan bir gemide 314K Yulong olmaz, Safanad da da öyle. Yeterince farm yapmıyorsunuz ve zaten pahalı olunca ortaya da bu garip, güreba tablo çıkıyor.

3. tntbomb

tntbomb User

karaborsayı açmak ıcın 4 paket çekmek mı

4. PRESTİJ

PRESTİJ User

o 4 paketten herhangi birini satın alman yeterli.

ben hala top yeri açıyorum. 2 aralıkta oyuna tekrar girdiğimde 1.3m yulong vardı, safanad yoktu. yulong 3m oldu safanad 100k. ben problemin bende olduğunu düşünmüyorum, aktifim etkinlik npclerine 800k vuruyorum. dün paralı asker manta ligi buffu falan geldi kodlardan birde buz yanığına ekstra hasar, 1m'in üzerinde hasarım var. etkinlikteki tüm ilerlemeleri tamamladım puan kasmak dahil, siz hesap edin ne kadar farm attığımı. hala 350k safanad, 2m falan yulong kalan 4 top yerini açmaya kasıyorum. yüksek yulong ve safanad veren amiralleride kovalayıp darbesini alıyorum. bana göre oyun şöyle ödüllendiriyor

BirimOlasılıkOran
    İnci%601
    Taç%250.1
    Yulong%100.01
    Safanad%40.001
    Orikalkum%1 -
    yukarıdaki tablo resmi değil, kestiğim npc'lere dayalı bir varsayım. kısacası yağmacı ödüllerini satın almak için istenilen miktarlar, farm da kazandığımın çok üzerinde, kaldı ki 100 amirale gitsem safanad atacağının garantisi yok. tekte keserim amiralleri 50 kişi vuruyoruz ama herkes 20m vursa amiral bitmiş oluyor. ayrıca ben hala seviye görevlerini ve pek çok günlük görevi de yerine getiriyorum 56 seviyeyim. gün 24 saat.

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.