Öneri Yağmacı Karaborsasının Olması Gerektiği Durum

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve мαяαηgoz tarafından 29 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyun içerikleri paket olarak alanın hakkıdır. Peki emek veren?

1. Evet. Emek veren zor yollardan aynı şartlara kavuşabilmeli

55,4%
  2. Hayır. Paket çekenle asla aynı faydaları görmemeli

27,7%
  3. Olması gerekiyor ancak, oyumuzu dikkate almazlar

27,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Öncelikle benzer konu olan " https://board-tr.seafight.com/threads/yagmaci-karaborsasina-erisim-hakkinda.84556/#post-512819 " bu bölüme yazma yetkin yoktur dediği için konuyu açtım. Son dönemlerde yağmacı etkinliği ve sonrası yağmacının ödülü bölümleri zamanlama harici bir biri ile bağdaşmamaktadır..
    Olması gereken 2 seçenek var:
    1. paket alımı ile yağmacının ödülü kilidi açılabilsin,
    2. yağmacı puanı olarak belirlenecek sınırı geçen oyuncularada açılsın "emeğe saygı yönünden"
    İsteyen para vererek isteyen emek vererek..
    Bilindiği üzere yağmacı etkinliğinde kılıç bulmak şansa bağlı, ancak kılıcı bulduktan sonra yağmacı puanı toplamak emek istiyor bir görev verici ve görevle kilide çözüm bulunabilir..
    Örneği; yağmacı etkinliğine, günlük etkinlik görevi vede bu görevlerden alınarak yeteri sayıya ulaşınca yağmacının ödülü kilidini açacak itibar puanına benzer bir sistem gibi yağmacı karaborsası kapanınca sıfırlanacak şekilde... Yani demem o ki zorluk seviyesiniz siz seçin bu hakkınız .. Ancak emek vererek gemilerini geliştirmek isteyenleride unutmayın .ZOR OLSUN ANCAK BİR YOLU OLSUN. Saygılarımla..

2. AKHILON

AKHILON User

yıllarıdr buraya en aktif kulananlardanım bu zamana kadar isteklerimizin yapıldığını görmedim umarım belki bişeyler olur teşekkürler :)

....FATİH....™ ve мαяαηgoz bunu beğendi.
  3. Bir fıkra varda neyse boşa ban yemiyelim

4. BIRAKTI

BIRAKTI User

adamlar pazar paketinden az fayda saglayalım diye karaborsa açtı onada indirim paketi gibi aylık paket çıkarttı yakında aylık abonelik ücreti çıkartıp ödeme yapmayanlarıda oyuna sokmayacak paket çıkarsa şaşırmayın:)

мαяαηgoz bunu beğendi.
  5. Dediğinizde haklısınız. Ancak sistemin herkese ihtiyacı var. bu böyle olmasaydı mega server yapmadan önce dediğiniz gerçekleşmiş olurdu. Buna örnek olarak paket çekmeyenlere verilen desteklerde var görmezden gelemeyiz etkinlik kodları, ganimet kodları buna örnek.. yetkililerin bununla ilgili mantıklı bir atılım yapacağına inanıyorum. Dediğim gibi zor olsun ancak bir yolu olsun

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

oyun savaş esnasında duruyor insanlar top alsa tüfek alsa ne olacak rakibi işaretleyip sıkmaıyoruz bu topla tüfekle olacak iş degil oyun yönetimi bir şeyler satıyor ticari olarak düşünüp para kazanıyorsa kazansın buna diyecek bir şey yok ancak oyunun oynanma kalitesi 0 donmalar bitmedikce ne yaparsa ne satarsa satsın biz hep magduruz mesele bu oyunun altyapısı bir elden geçecek paso paketle ugraşacaklarına oyunun oynanabilir hale gelmesi için kafa yorsunlar sonra millet alır alacagını

[hayaletajan] ve мαяαηgoz bunu beğendi.
  7. Ben bıraktım kafa rahat hayatım rahat bırakın kurtulun kardeşim sevdiklerinize zaman ayırın arada bir foruma bakıyorum bu kadar aktif kod varsa onları kullanıyorum.

мαяαηgoz bunu beğendi.
  8. Oyun daha fazla kazanmak için keskin kılıçlar üyeliği denilen zımbırtıyı ekledi sanmıyorum ama yinede umut etmişsin

мαяαηgoz bunu beğendi.
  9. ayrıca karaborsanın içinde yeteli item yok malesef, vudu bombası, mayınlar, toplar

мαяαηgoz bunu beğendi.
  10. Desteklerinizden dolayı Teşekkürler..