Yağmacı Etkinliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PLATINIUM70 tarafından 10 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Başladığından bu yana en az 10 rakiple mücadele edip batırdım.Cellat-Vampir-Durdurulamaz gibi bir takım sıfatlar ve puanlar içeren ikonlar çıktı.Ancak etkinlik sıralamasında(Günlük)bu puanların hiçbirini görmüyorum.Ayrıca belirtilen sıfatlar ne işe yarıyor anlamak mümkün değil.Anladığım kadarıyla kırın birbirinizi hesabıyla yapılmış bir etkinlik....Velhasıl gaza gelme olayını durdurdum.

2. bu etkinlikte batırdığın oyunculardan daha fazla savaş puanı alıyorsun mesela bir oyuncunun 20 k dan fazla darbesini alırsan sana 5 savaş puanı veriyor fazladan orda etkinlik penceresine tıklayıp ordaki görevleri yaptıkça sana savaş puanı verir fazladan yani bir oyuncuyu batırdın 16 savaş puanı alıcaksın ve o oyuncuyu batırarak etkinlikte istenen görevlerden birini yapmış oluyorsun ve sana ekstradan 5 savaş puanı fazla veriyor yani kısa ve öz olarak bu etkinlikte düşman batır savaş puanın az ise yükseltmeye bak.

Son düzenlenen: 10 Mart 2014
  3. O.K Teşekkürler..