Yabancı Serverlerde Türklere yapılan Haksızlık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ßear tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ßear

ßear User

TR serverlerini bilmiyorum ama yabancı serverde oynamak TÜRKLER için cok zor hal aldı bunun başında Türklere yapılan haksızlıklar geliyor bizim gemilerimiz buz güllesinden dolayı ban alırken ybancı gemiler ban almadı harita yapanlar var söyüyoruz ban almıyorlar ama yabancı adminler bizim gemileri banlıyor haksızlar demiyorum ama kendi oyuncularını banlamıyorlar 35459372 oyuncu harita yaptı diyoruz banlamıyorlar Türk adminleri zaten sadece Türk gemisi banlamak için admin olmuşlar yabancı serverlerdeki oyuncularada eşitlik getirilsin istiyorum

*_*ИİL●APO*_* ve özkantr bunu beğendi.
  2. gg***

gg*** User

Ayn sana katiliyorum abd bati 2 iynuyorum adamlar full virgo vuruyo ban alan yok oynayanlar bilir

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. ayn şiddetle kınıyoruz !

~PL4Y~H4RD~ bunu beğendi.
  4. orada admınler Türklere haksızlık ediyor TR serverlerindede adminler kendi alyans yada filo oyuncularını koruyup kolluıyorlar sonucta heryer aynı kimi kime şikayet ediyon yanı