YABANCI SERVER HAKSIZLIKLARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈Îη√ÎSbĻÈ-§ĦáĐΘƜ-ıce tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamın aleyküm burdan bigpatron veya türkiyenin adminne sesleniyorum almanya 1 serverinde bir türk almanlara karşı herşeyde 1. herşeyi milyon milyon var her bişeyi tam adamlar gemiye girip gülle hilesi yapıyor . bunu bahane gösterilerek gemiye ban atıyorlar özel dosya açıyorlar ırkçılık yapıyorlar sizde türk seniz bize yardım edersiniz bu almanlar türklerin hiçbişey yapmayacağını söylüyolar .cevabınızı ve yardımınızı bekliyorum.
    ve bir diğer gemimizde holanda birde iftiraya uğramış ve öylece kalmıştır.

ilginiz için teşekürler

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz serverdan biz sorumlu değiliz ayrıca Türk yada başka bir ülke vatandaşı olmakla bir ilgisi yok. Nasıl bir başka ülke yetkilileri TR serverlarina müdahale edemiyorsa bizde Global Server olmadığı sürece müdahale edemeyiz.

Ancak bahsettiğiniz hesabın ID numarasını yazarsanız gereken incelemeyi yaparım ve
    varsa bir hile gereken cezayı alması için en üst birime iletirim

3. benim bahsettiğim bir hile değil yapılan haksızlık gemilerin öylece nedenler üretirilerek ban atılması

4. Bigpatron

Öylece nedenler üretilerek ban aldı dediğiniz hesapların ID numaralarını yazın bakalım gerçekten ne için ban almış.

5. dedex02

dedex02 User

6. tabi vereyim neymiş bu akdar gülle olamazmışta bilmem gülle eklenmişte bir sürü bahane falan

UserID: 41772581> > > > > GlobalAccountId: 214738783

7. gerçi birşey yapamazmışınız afedersiniz sizi pek sallamıyorlarmış yani türk adminlerini yanlış anlamayın

8. Bigpatron

Evet birşey biz değil hiç kimse yapamaz zira bahsettiğiniz hesap bonus harita katlamasından sistem tarafından kapatılmış! Yani sizin burada belirttiğiniz gibi keyfi değil sizin yaptığınız hileden dolayı kapaluı hesap. Daha önceden hesapta yapılan şarapnel top katlama hilelerini saymıyorum bile zira siz onlarıda iyi biliyorsunuzdur!

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.