Ws hakkında hangisi daha iyi

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Ȓ€ḮϨ** tarafından 5 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba bi kardeşim yakın zamanda güzelce detaylı ws hakkında açıklama yapmış teşekkür ederim altına yazıp emeğine saygısızlık yapmak istemedim. Lakin aklıma takılan bir şey var bu konuda detaylı bi bilgiye ihtiyacım var. Kendimce pek iyi olmayan ikinci hesabımla denedim belli miktar kuzgun ve ergiyenle aldığım hasar en aza iniyor. 60-80k arası hasar aldım ek zırhlar vs açık olmadan. Sade ergiyenle aynı şekilde 80-100k arası hasar yedim. Tamam güzel kuzgun kombinasyonuyla az hasar yiyorum ama şöyle bir sıkıntı var. Tamemen batırılmak için kaç vuruş lazım onu hesaplayınca tortuga basılı olmayınca kuzgun+ergiyen daha avantajlı oluyor tortuga açıkken ergiyen avantajlı oluyor ne yapacağıma karar veremedim tecrübeli dostlarımın tavsiyelerini bekliyorum. Bir de gemi özel taşı ws için ne olmalı %5 zırh plakası bonusu mu oyuncuya karşı güç mü hangisini kullanmalıyım

2. PRESTİJ

PRESTİJ User

65/41884591 oyundan at arkadaşlık isteği, deneye deneye kafa patlatabiliriz. ayrıca o konuda da yazmıştım, "süre hasar azaltma" taşı wslik bir gemiye takılabilecek en iyi taştır, çünkü dot hasarını engeller. hiçbir şekilde dot hasarı almazsın (kalelerde bulunan süre azaltımı da aktifse) bu senin tamir olmaya başlama zamanını hızlandırır.

3. PRESTİJ

PRESTİJ User

bahsi geçen konu kilitli olduğu için güncelleyemedim. konuyla ilgili teknik bir hata fark ettim, roket hasarı bonusu sadece npcler için geçerli. arkadaşla uzun bir sohbet ettik ve çeşitli kombinasyonlarda testler yaptık. konunun odağı "maliyetsiz" wslik gemiydi, arkadaşın gemisine epeyce yatırım yapılmış gibi duruyor. sonuç olarak belli bir noktaya kadar yüksek hpnin daha verimli olduğu sonucuna vardık. ancak yaptığımız testlerde, 100-120k olan hasarı, 20 kaçınmadan feragat ederek 2-2.5m civarlarında darbe puanı yükselttiğimizde 220-240k civarlarına ulaşmakta; sohbet esnasında toplarının 2. ve 3. seviye yıldırım olduğunu söyledi. testlerde kaçınma değerim 85 ve 105 değerleri arasında gidip geldi. özetle rakibinizin harika topları yoksa, darbe puanı kaçınmanın önüne geçebiliyor. harika toplarda iş ne olur bilemiyoruz. testleri gemileri düz şekilde birbirlerine vuracak şekilde gerçekleştirdik, gerçek bir savaşta çeşitli aksiyon eşyaları devreye girdiğinde sonuçları etkileyebilir tabi. gelip bilgi vermek istedim, herkese iyi forumlar. savaş puanınız bol olsun : )

4. birkaç arkadaştan da tavsiye bilgi alırsam çok memnun olurum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.