Windows 7, 8 ve 8.1 İstemci Sorunu

Konusu 'Resmi Duyurular' forumundadır ve -LegenD- tarafından 20 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -LegenD-

-LegenD- User

Selam Korsanlar,

Seafight istemcimizin çeşitli işletim sistemleriyle uyumluluğuna ilişkin önemli bir güncellememiz var. Teknolojideki son değişiklikler ve ilerlemeler nedeniyle, müşterimizin artık Windows 7, 8 ve 8.1 işletim sistemlerinde desteklenmeyeceğini üzülerek bildiririz.

Bildiğiniz gibi Microsoft, Windows 7, 8 ve 8.1 desteğini durdurdu, bu da artık bu işletim sistemi için güvenlik güncellemeleri veya teknik yardım sağlamayacakları anlamına geliyor. Sonuç olarak, çabalarımızı bu endüstri değişimiyle uyumlu hale getirmeli ve oyunumuzun en güncel ve güvenli platformlarla uyumluluğuna öncelik vermeliyiz.

Bu haberin, hala Windows 7, 8 ve 8.1 sürümü kullanan sadık oyuncularımız için bir hayal kırıklığı olabileceğini anlıyoruz. Herhangi bir endişeye kapılmadan, bu değişikliğin Seafight yolculuğunuzun sonu anlamına gelmediğini size temin etmek istiyoruz. Kullanmakta olduğunuz işletim sisteminden bağımsız olarak tarayıcınız üzerinden oyuna erişmeye ve oyunun keyfini çıkarmaya devam edebileceksiniz. Tarayıcı versiyonumuz tamamen işlevsel olmaya devam ediyor ve güncellemeler ve destek almaya devam edecek.

Ayrıca şu anda Windows 7, 8 ve 8.1 kullanan oyuncularımızı işletim sistemlerini daha yeni bir sürüme yükseltmeyi düşünmeye teşvik ediyoruz. Desteklenen bir işletim sistemine yükseltmek, yalnızca Seafight'ın sorunsuz çalışmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda size genel olarak daha güvenli ve verimli bir bilgi işlem deneyimi sağlar.

Bunun neden olabileceği her türlü rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve gelişen teknoloji ortamına uyum sağlarken anlayışınız için teşekkür ederiz. Olağanüstü bir oyun deneyimi sunma taahhüdümüz sarsılmaz ve yenilik yapmaya ve topluluğumuz için denizlere yeni maceralar getirmeye devam edeceğiz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya tarayıcınız üzerinden Seafight'a erişim konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, destek ekibimiz size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacaktır. Bize ulaşın, yardım eli uzatmak için orada olacağız.

Seafight'a olan sürekli desteğiniz ve bağlılığınız için teşekkür ederiz. Önümüzdeki birçok heyecan verici yolculukta sizinle birlikte yelken açmayı dört gözle bekliyoruz!

Seafight Ekibiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Haziran 2023