William Kanlıbalta görev bugu ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sezgisel tarafından 3 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sezgisel

Sezgisel User

William kanlıbalta görevi yapıyorum. Revonto'ya 5 milyon hasar ver görevi yaptıktan sonra diğer görev geliyor. ama ben 7 level olduğum için 16 level haritalarda çıkan npc yi kesemiyorum. Asıl sorun revonto'ya 5 mil hasar ver görevi tamamladıktan bir gün sonra tekrar revontoya 5 mil hasar ver görevi çıkıyor. Tamamlanan görev bir gün sonra sanki tamamlanmamış gibi tekrar aynı görevi veriyor.

Bu bug mudur? revonto'ya 5 mil hasar görevini 3 kere yaptım. Forumda gezdikçe etkinlikle ilgili bir çok bug çıktığı ve bugtan yararlananların ban aldığını öğrendim.. (yeni kayıt oldum oyuna).,,,

eğer etkinlikle ilgili buglar çıkıyorsa william karabalta'nın Revonto'ya 5 mil hasar ver görevi bug olduğunu düşünüyorum. Bilgilendirir misiniz?

Eğer bug ise bu durumu düzeltebilmek için ne yapmalıyım ? Çünkü aynı görevi 3. kez alıyorum şüpheye düştüm. haksız kazanç sağlamamak için sizden bilgi alana kadar bu görevi yapmayacagım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Her gün yenileniyor o görev bug değil :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.