Wifi Sıkıntısı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve λтяλxiơη tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Windows 8 de bu ağa bağlanamıyor ama yeniden başlattığımda bağlanıyor. Sorun
    kısaca bu. Normalde bağlıyken wifiye pcyi uyutup tekrar açtığımda bu ağa
    bağlanamıyor diyor. Bu sefer de yeniden başlatıyorum bağlanıyor. Driverlarını
    güncelledim, diğer forumlara baktım çözüm bulamadım. Bilgisayarım Lenova Z580
    ideapad. Konuyu buraya açtım doğru yermi onu da bilmiyorum, çözümlerinizi
    bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

2. kental

kental User

Eğer uykudan uyandığında internete bağlanıyor ve oyuna girmiyorsa; uykuya almadan evvel oyunu kapatın ve daha sonra tekrardan başlatırsınız.

Bilgisayar uykudan çıktığında internete otomatik olarak bağlanmıyorsa; bağlı bulunduğunuz ağın "otomatik bağlan" seçeneğinin etkin olduğundan emin olun.

Uykuya almak yerine "beklemeye al" veya "hazırda beklet" seçeneklerini deneyebilirsiniz. Güç kesilmesinden dolayı tekrar bağlanmama sorunu olabilir.

Yine de çözüme ulaşamazsanız Linux kullandığımdan dolayı size yardımcı olamayacağım. Kolay gelsin.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

ag ayarlarından kablosus bağlantı ayarlarını tamamen silin. bilgisayarı kapatıp açın tekrar bağlantı sağlarken otomatik bağlantı seçeneğini aktif edin. bunun nedeni sadece bilgisayardan değil. bağlı olduğunuz net uzaksa bazen o hatayı sinyal kalitesizliğinden verebilir. güçlü bir nette bu sorunu yaşamazsınız. ben odamda nete giriyorum sorun yaşamıyorum mutfaga götürdüğümde sizin karşılaştığınız sorunlarla karşılaşıyorum. skype açık kalmasından veya forum açık kalmasından öte bir şey yapamıyorum. kısacası sinyal kalitesi önemlidir. sınırsız internetlerde llimitlidir. hızında düşürülme olur siz ama bunu az fark edersniz buda etkiliyor olabilir.

4. yok int. sinyali çok iyi 5 te 4 sinyal zaten evin içinde modemimde, ayrıca otomotik seçeneği işaretli hep.

5. yumi

yumi User

aynı marka bilgisayara sahibiz ama ben böyle bir sorun yaşamıyorum. isterseniz service durumunuzu açıklayın derim.

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

sorun anlaşıldı 5 4 kötü bir kalitedir. bazen 5 5 bile kötüdür.

7. as Beylerbeyi :D bu iyiydi, ama malesef sorunum çözümüne faydalı olamadınız :S

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu sorun bizimle alakalu değil o yüzden çözülmedi. bazen oyundan bile düşüyorsunuzdur. bağlantı hatası alıyorsunuzdur