vuruş

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by jokerrmurathan, Jan 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bir şey sorcam oyunda 75k havai ile vurulur mu

2. Vuran vardır çünkü 20 seviye taşlar çıktı 297 tane geliş vudu topu ve yüzde 7 artı NPC 100 de 3 ve kale yetenek vurursun tahminin yanı herşey varsa vurma ihtimali yüksek:))

3. Elit puan liginden top yeride alabilir ekstra.

4. Aynen oyunda vuruş için ve savunma için bir sürü etki eden faktör var inan ben yıllardır oynuyorum karıştırır oldum:))

5. 3 vurus da gomdu adam bana

6. Havai ile 75bin düz hasar verilmesi imkansız.

7. Benimki sadece tahmin:)) Çünkü benim geminin özelliği o kadar yok bunu sadece admin gemileri test amaçlı yapabilir deneye bilir.Yani admin gemisine oyunda en fazla kaç top koyabilir bi gemiye 327 olarak biliyorum dediğim gibi adminlerin test etmesi lazım:))

8. tabiki barut vardı sarapnelde vardır ama zor gibi ben gordugumden eminim 75k havai vurdu

9. Sayın Bigpatron bize bi yardımcı olabilirsiniz seviniriz yani herşeyi full bir gemiyle buna ligden gelen top yerleri dahil bir NPC ye hangi güllerle ne kadar düz ve kritik vuruluyor ortalama tabi :)) söylerseniz seviniriz bilgilenmiş oluruz teşekkürler.

10. barut var mıymış :D

11. 3 vuruşta gömdü bana dediğine gore rakibe herhalde. :)

12. NPC yada rakip farketmez havai fişek ile 75bin düz hasar verilmesi mümkün değildir.

13. tm.