Vuruş Gücü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MetalWillNeverDie tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 58 tane 30luk 15 amiral ve geri kalan 27,5luk top diyelim ve abanoz var kale 6/2 seksant yeteneklerde barut ve npc hasarı 5/5 zaten ort kaç vurur oyukla?

2. emresal95

emresal95 User

Tasarımınız yoksa barutsuz 4 bin barutlu 4800 kadar vurur npc ye. %12-13 gibi saldırı hasarı veren bi tasarımınız varsa barutsuz 4400 barutla 5300 kadar vurur ortalama.

3. full 25lik ve sea hawk tasarımıyla 3800-4k vuruyorum ben zaten bide npc ve barutluk yeteneği var tamam yani biraz az geldi bana

4. emresal95

emresal95 User

iyide söylediğiniz gemideki 30luk toplar sadece kritik ve inci cephanede fark eder. 15 amiralin farkıda oyukta her topta 30 vuruş gücü arttırır. 25lik toplar ile 27,5luğun arasında vuruş gücü farkı yok menzil değişir. Sadece fazla top olması bir kerede vuruş gücünüzü arttırır. onun dışında çok fark edicek bi özellik eklenmemiş.