Vuruş Farkı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve δcƦψκπĝ tarafından 18 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi forumlar benim bir sorum olucak ben gemim de vudu kıyamet ve alev fırtınası gibi topları fullemek istiyorum ama görevler de ve npc kesmeler de ne yazık ki değil sadece satın alarak mı fulleye bilirim başka gemilere bakıyorum adamlar 90 100 k arası vuruyorlar yeteneklerim kalelerim full ve sadece 45 vudu topum var satın alarak aldım başka bir yolu var ise yardımcı olabilir misiniz

2. mamı_55

mamı_55 User

Etkinlik karaborsalarında nadiren de olsa vudu topu olabiliyor. Bazı etkinlik görevlerinde de olabiliyor. Onun dışında günlük giriş büyük ödüllerinde nadiren olsa çıkabiliyor. Başka yolu yok malesef. Kıyamet, alev ve tahrip için tek yol para...

NightWish66 ve δcƦψκπĝ bunu beğendi.
  3. Cevap için Teşekkür ederim

4. Her konuya patır patur cevap veriyon ozene bezene noktalama işaretlerinde de eksik yok sen bir iki kere daha yolla mod olursun ;)

5. mamı_55

mamı_55 User

:)

NightWish66 bunu beğendi.
  6. Sende biraz daha uğraşırsan cevap yazdığın kişi gibi forum admini olursun

7. mamı_55 kardeş aynen böyle nightwish'i takmamaya devam et en dogru olani yapiyorsun.

nightwish zaten ne yapmaya çalışıyor belli değil.

eceduygu kardes aylar yillar gecti sen de bir değişmedin hala ayni muhabbetin devam ediyor. senin raporlari falan bi ifşalasak kendin gülecen kendine.

8. baba34_foo

baba34_foo User

Alev topu etkinlik sıralamalarından alınabiliyor.

mamı_55 bunu beğendi.
  9. İfşa edebilirsin sorun yok .Herkes görsün ne yazdığımı.
    Ayrıca geminiz çok güçlü olabilir , bu oyuna binlerce para yatırabilirsiniz veya oyunda görevlide olabilirsiniz ama bunların hepsi veya vb. size oyuncuları küçük görme hakkı tanımaz.2009 dan beri devam eden oyunculuk hayatımda hiç bir oyuncuyu dalga konusu yapmadım .Bu arada ismim Mahmut değil Koray yaşımda 49 Özgür bey

Son düzenlenen: 19 Kasım 2017
  10. Öyle bir amacım yok foruma eğlencesine giriyom oyunuda oynamıyom fazla zamnım olmuyor zaten oynıyabilenlerin %90 öğrenci çalışan insanlar kolay kolay zaman bulamıyor.

Aslında niye öyle birşy yzdğmı anldı mami_55
    ama sen hava atmak için yazdığından anlamazsın
    Tekrar baktımda biri daha kendine çekerek olayı mesaj atmış :D tebessüm ettim sağolun :D

Tıklayın

Son düzenlenen: 19 Kasım 2017
  11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Arkadaşımız gerekli cevabı vermiş. Karaborsa, günlük giriş bonusları ve görevlerde verilmediği sürece sadece satın alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.