Vuruş Düştü! 3

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●●FèløņßÁÀ●HHK●●● tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hp admin sürekli konumu kitleyip duruyorsunuz ve hiçte rahatlatıcı cevap vermyiorsunuz aynı hasar düşüşü sizin geminizde olsa aynı şekilmi davranıcaktınzı aradaki balyoz farkını anlayamayacak kadar oyun cahilimi gözüküyorum ordan vuruş düşer 5 6 k düşer peki toplarımı arttırdığım halde 2 2500 kadar vuruşumda artması gerekiyordu artmadığı halde gene düştü yani 62 k atıcak gemın 54 k atıyorsa 8 k düşmüş oluyor siz 8k düşüşün gerçekten hata olduğunumu düşünüyorsunuz ? bununla ilgili bi işlem yapmıcakmısınız cidden bi dünya hata varken oyunda bununla ilgilenmıcezmı diyeceksınız yoksa

2. Aynı hasar düşüşü onun gemisinde de oldu merak etme sistemde hata vardı bazı gemiler yüksek vuruyordu onu düşürdüler atışınız 2 hafta önce yükseldiğinde neden foruma yazmadınız atışım yükseldi düşürün diye siz bunu cevaplayın hp de onu cevaplasın hadi bakalım neden yazmadınız sormadınız ?

3. belki iki hafta önce oyunda yoktum sen benm nezaman nekadar süre oynadığımı nerden biliyorsunda cok bilmişlik yapıp cevap veriyorsun ? ben geldiğimde vuruşlar böyleydi bir geminin vuruşu topları arttığı halde 8 k düştüğü nerde görülmüş supporta yazdım bu mesajı bana dediği bi hata olabilir son resetten sonra eğer böyle bi hata varsa kabul edip düzeltmelerini istiyorum senın gibi oyuncuların karışmadığı zaman anlaşabilceğimizi düşünüyorum bir hata yoksa gemımın vuruşları böyleyse kabul ederım zaten anladın? sen chat banı yiyorsun inceletmek istiyorsun oluyorda ben vuruşlarımı inceletmek isteyincemı olmuyor ? :)

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Benim gemimde olsa aynı mi davranirim?

Evet bu sorunuzun cevabi olarak ayni sıkıntıyı ben de yaşıyordum hatta herkesin atışı felaket yükselmisken ben onları izliyordum ve batıp duruyordum sıkış süresinden dolayı.Burada sorunu sadece siz yaşamıyorsunuz malesef size anlatmak istiyorum ama anlamiyorsunuz. Genel bir sıkıntıda herkes sorun yaşar.

Son olarak da söyledim madem top arttirmaniza ragmen vurusunuz -normal olması gerekenden de- düstü o zaman yazin supporta bir hata varsa incelesinler. Neden anlamak istemiyorsunuz?

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir kez daha söylüyorum, geçtiğimiz günlerde oyuncularin geneli fazla vurmakta idi ve bu durum düzeltildi şuanda vurduğunuz rakamlar normal rakamlar. Lütfen bundan sonra daha fazla konu açmayın çünkü cevaplarımız değişmeyecek size vereceğimiz cevaplar ve dogru olan cevaplar bunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.