Vuruş Düştü! 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●●FèløņßÁÀ●HHK●●● tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konumu actıktan sonra kapatıp durmasanız birde cevap versek bu belli oyuncularamı oluyor herkezemı oluyor 57 58 k düz atan adam var ne farkım olabilir ondan en fazla 10 top ? peki ben 250 vodo yapmasam nekadar olcaktı vuruşumda şimdi 54 k atıyorum ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Toplarinizin balyoz olmasi da vuruslarda etkili ayrica o kisi size atiyorsa 57 58k düz vuruşu, isabeti de yüksek olabilir.

3. 03menzil03

03menzil03 User

dediginiz gibi deil npc lere dahi vuruşlarımız dusdu 3 seviye vudu rahibiyle 53 54 k patlayan atan gemi 46 47 k ya dussdu tahminimce vudu rahibi islevini yerine getirmiyor

4. bana vurmuyor o hasarı npcye atıyor niye bir hata olunca herkez etkilenmiyorda belli kişiler etkileniyor resmen 2 güverte farkı var adamın vuruşuyla benm vuruşum arasında npcde bukadar fark olunca birbirimize vuruşlarımızdada bukadar fark olacak tabi neden ben haksızlığa uğrayan tarafım ? gemimin incelenip vuruşlarımın düzeltilmesını istiyorum 65/10236088 tr1

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Dediğim gibi balyoz, taş vs etki eden birden fazla öğe var hesabınizda sıkıntı olduğunu dusunuyorsaniz supporta yazin incelensin. Ayrica zaten npc lere de hata nedeniyle yuksek vuruyordunuz onun düşmesi de normal

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.