vurus değerleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve trabzonlu61 tarafından 20 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. % 5 hasar mı yoksa %5 isabet mi vurusları daha çok artırır?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

İsabetiniz 100 ün altındayse isabet daha fazla arttırır.

3. altında %94

4. ●ђр●

●ђр● Guest

%94 isabetin %6 artarak %100 olması vuruşta %6,3 artış sağlar

5. peki hem kalelerden sekstantı yaparsam 7-6 oradan gelecek %6 isabet.
    ee yeteneklerdede isabet var onuda yapmam gerek var mı yoksa nasıl bir yol izlemeliyim onu yaparsam onu mu yaopmayayım yani baya sağlam bi yol gösterin

6. ama söyle ki. başaktan% 5 hasar aldım ve barutla 8600 vurdum. barutsuzda 7300 küsür vuravbildi.
    rampada sesktantı 6 yapsam gelecek olan %6 isabet le ben barutsuz 7300 civarına kadar vurus yapabilr miyim. barutla da 8500-8600 vurabilir miyim. daha önce de buna benzzer bi konu açmıştım.
    şarapnali taktım isabetim %104 oldu ve üstüne barutu taktım %114 ile ben 8100 geçemedim diye hatırlıyorum denememde.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

100 vuruş için niye bu kadar takıldınız ki sonuçta o kaleyi açmanız lazım başaktan gelen %5 hasar olsa da olmasa da.

8. sebebi şu. 100 olunca barut işlemeyecek ama npclere

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet de bunu zaten biliyorsunuz barutun isabet özelliğinin npc lerde deaktif kalacağını

10. ayrıca yuz vurus nasıl ooluyor

11. işte bende onun verecegei dezavantajı kaldırmak için baska bi çözüm yok mu onu arıyorum

12. mamı_55

mamı_55 User

Kardeş şuan savaş düşünmüyorum diyorsan top hasarına yönel. Ama savaşmaya başlayınca isabetin düşeceği için lazım olacak unutma. İsabet 100 ü geçtikten sonra işine yaramayacak. Barut sıkıntım yok dersen hasara yönel barutla isabetin 100ü geçer zaten.

13. hasara yönel derken ne yapmalıyım peki