Vuruş arttırma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NightWish66 tarafından 15 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -Oyuk+barut 11bin vuruyorum vudu topu veya balyozun oyukta etkisi var mı yok mu?
    -Daha fazla artırabilirmiyim 293 top var abonoz yok tüm hasarlar var 15 lvlim level arttırmıcağım 12bin vurma sansım var mı veya abonoz+kraliyet 12bin altına inmeden vurur mu?
    Bir ışık gemisi yardım ederse teşekkür ederim şimdiden

2. kaddarr

kaddarr User

balyozun falan etkisi olmaz oyukla vuruşunu admiral topu artırır
    eğer lwl atlamıcaksan elit puan kasıp ulusalda ilk 100 e girersen lig bonusu olarak top yeri verir o şekilde vuruşunu artırabilirsin onun harici kraliyet nimeti çıkartabilirsende 10 top fazla koyabilirsin

NightWish66 bunu beğendi.
  3. Kraliyet nimeti bugun bitti 12 vuramıyordum ama

4. Kendinize bir harita peti yapıp içine top hasarı koyabilirsiniz veya 293 topunuz olduğunu göre ya kaleden ya da top yuva açma yerinizde bir eksik var onu tamamlayabilirsiniz

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2017
  5. 2 top eksikmiş 295 oluyor onla pet mantıklı fikir 3,25 mi en fazla top hasarı