Vurulmadan nasıl gelişiriz ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve smtyldrm tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smtyldrm

smtyldrm User

Oyunda henüz yeniyim.
    Görevleri yapıp ufak ufak gelişmeye çalışıyorum.
    Bu oyunda vurulmamanın bir yolu yokmu? 2/1 haritasına çıktığımdan beri soğudum oyundan sürekli birileri saldırıyor ve batıyorum. önerilerinizi beklerim.

2. -24-[TDN]

-24-[TDN] User

Selam, 5.seviyeye kadar savaş haritalarında acemi koruman vardır ve herhangi bir canavara,npc ye yada rakibe saldırmassan acemi koruman kalkmaz rakiplerinde sana saldıramaz bu sayede haritada ki pırıltılardan inci kasarak gelişebilirsin iyi oyunlar.

3. smtyldrm

smtyldrm User

Görevleri yaptığım için canavarlara ve npclere saldırdım doğal olarak. peki bu saatten sonra ne yapmalıyım vurulmamak için?
    Böyle giderse oyunu bırakıcam 2 haftada :)

4. bu oyunda vurulmadan gelişeyim diye düşünme bu çokta mümkün değil, bulabilirsen ışık haritasında rahat kasılacağın bir filo bul onun dışında gemini full yapman gerekiyor yoksa çok sıkılırsın