Öneri VUDU TOPU

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DenizTSK tarafından 9 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DenizTSK

DenizTSK User

SA artık 4.seviye vudu topları hayatımıza geçtiğine göre neden 5.seviye 30luk topları vudu topu yapamıyoruz ? bence bu şekilde daha çok kişi toplayabilirsniz

eshan bunu beğendi.
  2. BüRKüT*

BüRKüT* User

elmadan armut olur mu?
    ben vudu toplarına baya bi para saydım.dediğiniz şey olsa gider 6 k inciden 450 tane amiral topu alırım 13.5k kristalle 5. seviye yaparım ordan vudu topu yaparım.elimdeki 5. seviye amiralleri ve vudularıda hesaba kattığımızda yukardaki işlemi yaptığımda 2. seviye 300 vudu topuna sahip olurum ben.ihtişamlı kutu çeken birisi 30 vudu topu 10 k kristal alıyor.200 tl + 2.7 m inciye 300 tane vudu topu yapıyorum ben.adamlar şuan bile 120 vudu topunu 200 tl ye satarken sence bu iş nekadar mantıklı.bu hesap sadece bana göre bi hesap.Full olan birinin hesabını düşünürsek kristal almasınada gerek yok.ellerindeki mevcut kristal ve inciyle hemen vudu toplarını seviye 4 yapıp 5. seviye için gerekli vudu topu miktarınıda ayarlarlar;)

BarbarosVeysel.47 bunu beğendi.
  3. isterse seafıght hıyarı bile armut yapar:p:D 4 seviye bune kardeşim yeterince üstün oldunuz birazda bizde seviyesiz vudu toplarının tadını çıkaralım

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

yo bende seviyesizim sen niye benden avantajlı alıyosunki ben parayla çektim aynı şekilde satılıyor hala çek işte.çekmiyorsan beklicen vudular maziye karışacak vudu kullanan kalmayacak belki ozaman pazara 15k inciden koyarlar:)

5. tabiki rahat alınınca sende seviyelendirerek yine üstün olacaksın hemde paran cebine kalacak:cool:o_O;)

6. yumi

yumi User

yapılmayacak fikir değil.
    2 vudu topu için maliyet: 3 adet 5. seviye 30 luk+100 kristal+2500 inci+9.90 TL canlı.
    nasıl??

7. DenizTSK

DenizTSK User

o nasıl bişi oluyor 1vudu için 5.sevie 30luktan 3 tane + 4 kristal olsa daha iyi olur

8. BüRKüT*

BüRKüT* User

Ya beyler bu olmaz farklı türdeki toplar aynı tür olurmu.böyle bişey mantığa aykırı.ozaman benim vudularda kıyamet balyozuna dönüşsün

9. DenizTSK

DenizTSK User

kardeşim biz para vermeden bişiler yapmak istiyoruz anladınmı

10. Bence bekleyin balyoz topları ucuzlasın vudu topları zaten önemini yitirir yakinda zaten balyoz toplarınıda toplu bir şekilde satilir herkez alir bizde vudulari karaborsadan fulleriz acele etmeyin derim kolay gelsin...

11. BüRKüT*

BüRKüT* User

üstad bu zamanda parasız oyun kalmadı.beleşe hobi olmaz sen bunu anladın?

12. Amirelden 30luk yapılıyor baktığımızda. Demek ki elmadan da armut yapılıyormuş

13. BüRKüT*

BüRKüT* User

dostum anlama sorunu yaşıyor veya göz hastalığınız var ise buna ben bişey yapamam.Lakin mantık eksikliğini gideririm.
    Ticari amacı olan bi oyun oynuyorsun.Karşımızdaki firma bize bi oyun platformu sunuyor bizde bunun kapsamında hobi ve tatmin için belirli tutarlar ödüyoruz.Kimi 3 ödüyor kimi 5 ödüyor kimi hiç ödemiyor.Sen hobine para yatıramayan biriysen yada ergen tayfasındansan yapman gereken şey beklemek.sen oyunu geriden oynamaya mecbursun.herkes hobisine ayırdığı para kadar ilerden oynar.sen gidip benim parayla ulaştığım ve halen değeri olan şeye oyun içinde para harcamadan sahip olma isteğinde bulunursan bu firma tarafındanda oyucu tarafındanda kabul görmez.Bunun gerçekleşmesi demek hobiye para yatıran-yatırmayanların amacına ücretsiz ulaşması demek.ne firma bindiği dalı keser ne vudu topuna para harcamış oyuncular bunu kabul eder.Vuduların ulaşıma kolay bi hale gelmesi için srvarlarda vudu seviyeleri genel oyuncu sayısında bazı seviyeye ulaşmalı vuduların devri yavaş yavaş kapanmalı,kıyamet balyozu topu yaygınlaşıp satışına başlanmalı.her serverın yüzde 50 si vudu toplarını seviyesiz yada 1-2 seviye kullanırken olmıcak bişey bu.Milletin parayla aldığı hala yüksek değeri oaln bi ürünü senin oyun içi yapıyla alman sisteme aykırı.ayrıca bu toplar ne olursa olsun öyle 30luk kristallendirilere olmıcak şey.bu gidişle siz bu 30 lukları en yüksek toplara kadar çıkarırsınız.Bu vudu topunun ömrü en az 1 sene daha var.Kıyametin üstüne 1 top daha çıkacakta en güçlüler ona geçecek gerisi sırayla kıyametlere geçip 5 olacak vudular değersizleşecek.ölme eşşeğim ölme.daha çok beklersiniz bunu bekliyosanız.

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bende son model bir arabam olsun istiyorum ama Franklin istiyor bayiler :)

●ђр● ve DenizTSK bunu beğendi.
  15. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Olmayacak bir fikir. Konu bu nedenle kapatıldı

DenizTSK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.