vudu topu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. aylık bokor çekilişlerinde kazanılan vudu topu miktarı 3 katına çıkarılsın,vudu paketleri ucuzlasın

GugudaForza61 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. katılıyorum

3. adamlar 170 tlye 120 top veriyor hala ucuzlasin diyorsunuz insaf. hatirlatirim vudu sandiklarindan önce ki paketlerin birinde 365tlye 30 vudu topu vardi ! kimisi o paketlerle fulledi gemisini

4. Yazık sen ve senin gibiler

ZülfikarReis bunu beğendi.
  5. oyunu yaptiniz betaya valla billa

6. neye yazik ??

7. milletin bilmem kaç bin liraya vuduyu fullemesi bu topların hala pahalı olduğu gerçeğini değiştirir mi acep oyun zaten parasız dönmüyor vudu almak şart neredeyse o fiyata fulleyenler zaten yeterince avantaj yaşadılar

8. Bu dusuncene katiliyorum oyun surekli guncelleniyor fiyatlarin asagi inmesi lazim bu normal ama yavas yavas inmesi lazim zaten yeni bi top var artk

9. 365 liraya 30 vudu topu dediğin zaman oyunun istediği vudu topu sayısı 297 idi,şimdi ise nerdeyse 800 vudu topu istiyor,o zamanla şimdiki zamanı kıyaslayamazsınki

10. 5.seviye vudu çıkınca kaç bin lira para isteyecekler acep. hayır mesele o değil seafight yapıyo adam parasına bakar binlerce lirayı yatıranların hayata bakış açılarını merak ediyorum

*_*ИİL●APO*_* ve özkantr bunu beğendi.
  11. Emin ol ona o binlerce lira çerez parası gibi gelir kendimden biliyom sonuçta zevk için yatiriyoz oyuna para yatirinca para kazanmiyoz

12. Ne denir ki neyse boşver hacı dayı yatırın yatırın

13. Parası olan yatırıyor bizim gibilerde eziliyor pırıltı toplamaya ışık haritasında vb şekilde inci kasmaya çalışıyor ama bir yerden sonra para yatırılmadan hiç birşey yapılmıyor maalesef

14. özkantr

özkantr User

rahıbı normalde 360 lıraya alıyoruz 1 yıllık. üstüne 100 vudu topu 4 miliyon gülle 365 liraya

15. at gözlügünü bilirmisiniz?:D

özkantr bunu beğendi.
  16. :D

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.