vudu topu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Gangsta53 tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gangsta53

Gangsta53 User

merhabalar bir sorum olacak bugün çıkan vudu paketlerinden 50 top olanını aldım. Bildiğim kadarı ile vudu topu elit gülle ile yüksek hasar vermektedir doğru mudur? Eğer sisteme de oyunculara da yüksek atış yapma şansı veriyorsa bu top 50 tane top elit cephane ile kaç bin fark ettirir. ben de 50 vudu topu yaklaşık olarak 1000 vuruş gücü fark etti. bu işte bir terslik yok mu acaba?

2. çok fark ettirmez 50 tane yani 50 tane 5.seviye 30 luk 10 bonus veriyor vudu 25 yada 35 veriyor

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

vudoo rahibiniz varsa daha fazla artar

4. Gangsta53

Gangsta53 User

ne enteresan. dünya kadar para verip alıyoruz. ama oyunumuza etkisi çok çok düşük ben normal şartlarda 40 bin ile 41 bin arası vuruyorum elit cephane ile kritiksiz. bu topları ekleyince 42 bin oldu kritiksiz. sinir bozucu bir durum. ama yapacak bir şey yok. bari fırtına elv topunu vesaire satışa çıkarsalar da paramız onlara gitse.

5. Gangsta53

Gangsta53 User

vudu rahibi 3. seviye olduğu halde elde ettiğim fark 1000 hasar

6. *Sempatis*

*Sempatis* User

50 topta okadar olur zaten 300 top alıyor gemide 6-8 bin arası fark edecek yani full 30 luk topla 40bin vuduyla 48 bin atıyorum bnde

NoName** bunu beğendi.