vudu topu yeter artık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yahu yeter be kardeşim yeter yahu,ya bu kadarda paraya dönüştürülmezki,fiyatlar almış başını gidiyor 600 vudu topu çekmek kaç para yapar haberiniz varmı sizin asgari ücreti 949 lira olan bir ülkeye hitap ediyorsunuz kendinize gelin artık

TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. Oyunda yenilik istiyen üyeler olduğundan dolayı böyle sürekli yenilikler oluyor sanırım.

3. Tamamen size katılıyorum fakat seafight geliştirmeye açık bir web tabanlı oyun bu yüzden önce oyunu tam anlamıyla kavramalısınız devam edip etmemek sizin kararınız :)

4. Aynen öyle mesela ben bu oyunu oynuyorum ama kolay kolay para verip item almam zevk için oynuyorum bir hırsım yok :)

5. Bende sizin gibiyim hemen hemen hergün oyunda etkinlik var hesap geliştirmek gayet kolay bence emek ve sabır gerekli birazda :)

6. Zaten gemim bu oyunda full olsa sıkıntıdan bırakıyrım :) ben böyle zevk alıyorum

7. etkinlikte balyoz,vudu topu kasamıyorsunki,kassan bile ayda bir çıkan etkinlikte 4 tane vudu topu alıyorsun,600 vudu topu için kaç ay kasmak lazım??

TiryakiHasan bunu beğendi.
  8. arakdaş haklı beyler. 3-5 aşırı para harcayan oyuncular yüzünden ürünler şırı pahalı o kadar anket yapıldı ve her ankette pahalı olduğu söylendi geneden bir indirime gidilmedi amaç nedir? birde geliştirmeler cıktı 3 top veriyorsun 2 top alıyorsun. sadece kristal istese daha iyiydi.

9. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

para pul kalmadı yemın ederım 1e 1 degişim olsa 2 den sonra tamamda 600 vudu topu çek ordan 1 ya p ordan 2 ooo bi ton para950 tl askeri ücret alıom ev kirasımı ödeyelim boş zamanda zevk ıcın oyunmu oynayalım