Vudu topu seviyelendirme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve inciavcısıfc tarafından 20 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 60 tane 2.seviye vudu topu yapabilmek için 90.1 seviye vudu topu harcamak gerek diyebiliyorum fakat bende 180 adet gösteriyor yani 3'e 1 veriyor bu nasıl oluyor cevap verir misiniz? @Bigpatron

2. zaman kaybetmeden supporta yazın hemen telafi ederler durumu yanlışlık varsa. Boşuna mağdur olmayın daha fazla

3. Hocam sistemsel haya görsel hatada olabilir be burasında forum bilgi paylaşımı olsun diye var yanlış anlamayın ama herşeyi supporta yönlendirmek bana doğru gelmiyor

4. Çıkış giriş yapınca düzelir görsel hata olsa, sonuçta flash tabanlı düzenek bu oyun. Birden fazla kişi de çıkış giriş bile yapmadan buraya yazmaz sorununu. E forumdan da teknik destek verilmiyor biliyorsunuz ki. Ben arkadaşa supporta yazın sorunu çözsünler Bigpatron da online olunca olayı açıklığa kavuşturur demek istedim orda. Yanlış anlaşılacak bir şey yok, relax olun

5. ●ђр●

●ђр● Guest

1 tane islem yaptiginizda size 2 top verecek zaten.

Ornegin 10u tikladiniz 30top gidiyor ya, 20 tane de topunuz olacak.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Teknik destek degil ancak teknik bilgi verilebilmekte ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.