vudu topu seviye 4 ve anket

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 12 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

top geliştirme 1 e 1 olsunmu?

1. evet

76,9%
  2. hayır

23,1%
  1. vudu toplarını seviyelendirmek için 3 top ve 10 kristal veriyorduk? bigpointte yetmedimi?
    4. seviye vudu topu için neden 25 kristal veriyoruz? sebebi nedir ilk 3 e kadar 10 iken neden şimdi 25 tekrar 10 kristale düşmesini talep ediyorum ve lütfen yetkililere bildiriniz.
    zaten 1 top gidiyor , 25 kristal cok pahalı.

eğer 25 kristal alınıyorsa toplar 1 e 1 verilsin. bunun birde 5. seviyesi var kaç bin tane vudu topu satın almamız yada kasmamız gerekiyor?
    her top geliştirdiğimizde vuruşumuz düşüyor arada kaybolan topun temel vuruşu eksiliyor

54 adet vudu topu
    36 adet seviye 1 vudu
    24 adet seviye 2 vudu
    16 adet seviye 3 vudu
    10adet seviye 4 vudu
    7 adet seviye 5 vudu topu oluyor

54 adet vudu topu , 3. seviye rahible beraber +30 elit cephane verdiğine göre
    54 X30 =1620 vuruş

7 adet seviye 5 vudu topu 30+20 veriyor 7 X 50 =350 vuruş

7 adet seviye 5 vudu topu için 1950 adet kristal harcanıyor ve vuruşumuz 1270 düşüyor. gemiye maksimum 309 top koyduğumuza göre
    70 adet seviye 5 top için 19.500 adet kristal
    280 adet seviye 5 top için 78 bin kristal harcamamız gerekiyor
    ve 2160 adet vudu topu lazım

Son düzenlenen: 12 Temmuz 2016
    ✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Konunuzu bu bölüme taşıdım, lütfen bundan sonra anketlerinizi genel sorular bölümüne açmayın, orada sadece konunuzu kapatmak zorunda kalırız.

3. Güzel bir konu olmuş herkesin en azından oyun hırsına kapılıp vudu topuna milyarlar yatıran zengin abilerimizin kesinlikle okuması gereken bir yazı :) Valla gemim 3.sırada çok zengin olmadığım için 5. seviye 30 luk etkinliklerde kastığım vudu ve alev toplarıyla savaşıyorum niye milyarlarca para yatırırsınız anlamıyorum .Siz değil 2bin top 70 bin kristal ne alırsanız alın gemileriniz hiç bir zaman güçlenmez hep yenisi gelir ben bu mantığı anladığım anda para yatırmayı durdurdum avantaj paketleri hariç :) Kimsenin zevkine karışmıyorum yanlış anlamayında ama kasmayın kendinizi bukadar günah harcadığınız paralara bazı kesimler hala akşam yemeğini bulabilirmiyim diye sabahtan düşünmeye başlıyor....Elini verirsen kolunu alamasssın sen fullersin yenisi çıkar gene fullersin gene yenisi çıkar :) hadi hayırlı işler ...

4. Tragula

Tragula User

1 vudu topunu feda ediyorsan 25 kristal koymaz bence :)

Bana göre aslında takas şöyle olmalıydı ;
    4.seviye vudu topu için = 2 tane 3.seviye vudu topu + 1 tane seviyesiz vudu topu

5. yok daha neler tragula

6. TAKA63

TAKA63 User

Tragula sen hangi kafayı yaşıyorsun bu oyunda kaç oyuncunun vudu topları full 3 cü sınıfta sen gaz veriyorsun oyunda sanki toplar havada uçuşuyorda bol keseden millet harcasın. Yanlı beyanlarla zaten oynıyamıyan oyuncuları iyice oyundan soğuttuğunuzu farkındamısınız bencede oyun para peşinde olmasaydı vudu topları hiç çıkmasaydı. oyun online saatinden kazandığı parayla yetinseydi. Oyuncuları para makinası olarak görmeseydi ne dersin buda benim fikrim. Saygılar kolay gelsin.;)

7. TAKA63

TAKA63 User

SÜPERSİN Eline sağlık doğru söze ne denir. ;)

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  8. Tragula

Tragula User

Benim gemimde vudu topu yok denecek kadar az sadece bir fikir sundum.Zaten sen o oyuncuların online saatine göre para kazanmayı geç bir kere.Öyle bir para kazanma şekli yok :)
    Seafight'ın oyuncuların online saatinden para kazanması için oyun penceresini reklamlarla doldurması gerekir ki oyunda 1 tane bile bigpointe para kazandıracak reklam yok.Adamlar sürekli alışveriş yapanlar olduğu sürece satış yapmaya devam edecek.