Vudu Topu Paketleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÆKıZıLKoRsAnÆ- tarafından 10 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vudu topu paketi almayı düşünüyorum 100 adet ama merak ettiğim bi sorun var atışlarımda ne kadar artış olacak alma amacım etkinliklerde daha fazla kar etmek gemimde bulunan toplar 4 balyoz 2 vudu 5 seviye 30luk 18 ad 4 seviye 6 ad 2 seviye 178 ad 1 seviyede 75 adet şimdiden teşekkür ederim yanıtlarınız için çok fazla artış olursa almayı düşünüyorum yada sizlerin şunu şunu yapsan daha mantıklı olur dediklerinizde varsa paylaşınız lütfen

2. Selam,

Vudu rahibiniz olursa aşırı bir atış farkı yaşarsınız, Genel S.S.S'de detaylı top bilgisi mevcut.

İyi Oyunlar

3. Mesela ne kadar bir artış olur etkinlikerde kar etmek istiyorum yada bu pakete bu parayı veresiye kadar x3 inci alıp kalemi açmak kararsızım

4. Huabtais

Huabtais User

Ben kesinlikle vudu topu derim çünkü kaleyi her türlü yaparsınız vudu topu elde etme yolu yok denecek kadar

5. Huabtais

Huabtais User

Bu toplarla elit kaç k vuruyorsunuz öğrenebilir miyim

6. Geçtiğimiz etkinlikte calipsoya bos hiç bir bir buf açmadan barutla 90 bin filan vuruyordum ortalama

7. Selam,

Vudu topları oyun içinden çok zor elde ediliyor, bu nedenle oyuncular daha çok ödeme kısmını tercih ediyor. Kaleler ise inci kullanarak aktif edilebilen şeyler, oyun da inci biriktirmeye dayalı, oyun esnasında inci elde edebiliyorsunuz fazlasıyla. Yine de tercih sizin.

İyi Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.