Vudu Topu Paketi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●тяαηѕρσятєя● tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu çıkartıkları vudu toplarını neden bukdar ucuza satıyorlar ben 2 bin Tl ye full'lerken Millet 443 Lira ya Full'eyecek Çok adaletsiz Bir satış oldu Neden böyle Oldu ?

2. savunmak gibi olmasın ama sen o toplarla herkesi batırıp sıralamada 1. oldun :D bayağıdır var sende bu zamandan sonra ucuza satılması çok acayip değil. ama tabiki doğru bulmuyorum bunu. yakında da alev fırtınası topları satışa çıkarsa bunlar da boşa gitmiş olabilir.

3. PA!N

PA!N User

Kimse seni zorlamadı yatırdın geldi geçti konu açman alakasız geldi bana.. Bilmen gerekir bi yenilik çıkar süre geçer ve ucuzlar. Ya bundan sonra yatırma paranı yada yatırıyorsan böyle duygu sömürüsü yapma :) iyi oyunlar

4. isizay

isizay User

Bu toplar bizde süresiz mi kalacak?

5. özkantr

özkantr User

Bugün saat 12:00'dan (CET) **Pazar** gün sonuna kadar içerisinde 10,50 ve 120 vudu topu içeren 3 yeni vudu topu paketi alma imkânı bulabileceksiniz.

6. sorum şu biz bu topları aldık diyelim. 1 ay veya 6 ay sonra pazara cıkmayacağı garantisi varmı? bu seferd inciyle alınırsa. şimdi benim almamda zarar?

7. özkantr

özkantr User

ucuzlayacagının sınyalı aylardır verılıyordu aslınd kımse anlamadı.10 tanesi 50 liraydı.ucuzlatıp her ay 100 lıraya 30 vudu topu sımdı de bu paket. zamanla ıncıyle de satarlar

8. HAMİ61

HAMİ61 User

Bu toplar ne zamana kadar satışta

9. arkdaş bukadar ucuza çıkmış hala almıyorsunuz dışarda para harcarken yok bu zarar yok bu karlı mı diyorsun sen :)

10. 177 liraya niye alayım. elalem 30 dolara 60 liraya alıyor. düşşün 60 liraya alayım.

.......єƒє....... bunu beğendi.
  11. savaşlarda bende varım demek isteyen alsın bahanesi yok arkadaşlar 5. seviye 30 luk felan artık tarih oluyor 27.5 luk lar gibi

12. 30 dolar nerde 60 tl söylede ordan alalım.. 75 tl eder

13. ilk çıktığında yeni telefon lar 1500 tl civarı şimdi o telefon lar 900 tl civarı ...ilk alınca vudu topuyla batırdın milleti millet şimdi ucuza alınca zorunuza gidiyor ben alıyorum kampanyaya tam destek.

14. Arkadaşlar parası olan alsın, parası olmayan da 6 ay daha beklesin karaborsadan alır :) Bu vudu topları kesinlikle karaborsaya düşecek, sabırlı olun, ama kaç inciye satarlar bilemiyorum?

15. kusura bakmada sen oyuna 4 milyar para yatırdım demişdin sen 4 milyara ne aldında vudu topun ufullyemedin şimdiye kadar :D yoksa yalanmıydı o 4 milyar yatırdım cümlesi

16. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Neden ucuza satılıyor bunu ancak oyun kurucuları bilir ancak zamanla herşeyin değeri düşüyor gayet normal ucuza satılması.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.