Vudu Topu Nasıl Alınır

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve korcan96 tarafından 13 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. korcan96

korcan96 User

Vudu topunu nasıl alabilirim

2. Ana sayfada vudu topu paketi var pazarlığa git diye yazar tıkla. Açılan sayfasan istediğini seç. Ödemeyide kredi kartı, telefondan mobil ödeme olarak yapabilirsin.

3. korcan96

korcan96 User

Ücretsiz alınmıyor mu

4. Bilmem anlatabildim mi. :)

.Dumlupınar bunu beğendi.
  5. mamı_55

mamı_55 User

Bi 5 sene sonra falan belki :D

6. dostum süper zeka ürünü paylaşmışsın tebrik ederim :rolleyes::p:D:eek::cool::confused:o_O

7. Lig sistemin de sıralamaya gir orda rakip para kazanıyorsun az da olsa ordan temin etmen mümkün olacaktır. Parasız ne yazıkki bu sekilde elde edile biliyor bir önceki etkinlikte 16 seviye lerin ruh karşılığında alabilmeleri sağlandı baya kişi ordan faydalanmıştı. Arkadaşında dediği gibi fullemek için Benjamin Franklin gerekiyor :)

korcan96 bunu beğendi.
  8. korcan96

korcan96 User

Amiral topu temin edilebiliyor diye biliyorum

9. Amiral topu pazar günleri pazara çıkıyor ve demin bahsettiğim lig sisteminden de alabiliyorsun ittifak salonun dan 5 rakıp paraya 50 tane amiral topu elde edile biliyor vudu topu ise 5 rakip para ile 5 top alına biliyor.

korcan96 bunu beğendi.
  10. korcan96

korcan96 User

Nerden alınabiliyor işte ittifak salonunda yok

11. Bende çıkıyor seviye farkı mi var acaba o konuda bilgim yok en altta yok mu ?

korcan96 bunu beğendi.
  12. korcan96

korcan96 User

en altda amiral topu var olabilir seviye farkı bilmiyorum :)

13. Salonda yok diyince bende yanlış anladım . :)

korcan96 bunu beğendi.
  14. korcan96

korcan96 User

5 altın paraya 5 vudu topu nasıl alınıyor yazmadınız halen

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Tıklıyorsunuz alıyorsunuz. Fakat en üst ligin ittifak salonunda gözükür. Önce lig atlamalısınız. Ayrıca 5 tane vudu topu alsanız da atışınız değişmeyecek, harcayacağınız rakip paralarına yazık olur aylarca kasılıyor onlar.

korcan96 bunu beğendi.