Vudu Topu Atışları Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AnGaRaLıM tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AnGaRaLıM

AnGaRaLıM User

S.a arkadasşlar kolay gelsin...

Benim gemin 267 top kapasitesine sahip. 20 Vudu topu 247 5. Seviye 30'luk top yerleştirdiğimde Patlayanla barutlu olarak 36.000 vuruyorum...

Şimdi ben topları 267 Vudu yapsam patlayanla barutlu vuruşlarım ne olur, ne kadar artar ve sizce vudu toplarını fullemelimiyim? (Vudu rahibim 2. Seviye)

Görüş bildirirseniz çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar bol eğlenceler

2. özkantr

özkantr User

3.sw rahıp almıcaksan ya da cok urasıp sandıktan cıkarmıyacaksan hıc gerek yok vudu topuna

3. AnGaRaLıM

AnGaRaLıM User

2. Seviye rahip ile fazla iş yapmaz diyorsun yani

4. Kardeşim 3.seviye vudu rahibi alırsın vudu toplarını fulle kral sensin en az 45 görürsün patlayan ile ancak oyunun özelliklerini iyi kullanman gerek savaş için taşları kaçınma taşlarını hasar taşlarını kritik ihtimal taşlarını vs.+altın yem savunma vs. falan iyi takip etmen lazım bunları yaptıktan sonra geminin atışları ve savunman mükemmel olacaktır.

5. özkantr

özkantr User

ewet görmez. aylık 1000 cıwarı sandık acarım dıyosan fulle. rahıp ıhtıyacını sandıktan cıkarabılırsın