vudu topları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cimbombom1905 tarafından 23 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar birşey sormak istiyorum ben vudu topları mı seviyelendirmeyi düşünüyorum fakat hata mı yaparım doğru mu yaparım karar veremedim şimdi elimde 320ye yakın 2ci seviye vudu topu var ben bunun 100 tanesini 3cü seviye 168 tanesini de 2ci seviye yapıcam geri kalanı da 42 tane 1ci seviye balyoz koucam sizce böyle ayrıştırarak vudu toplarını yanlış mı yapıyorum yoksa ful sabit 2ci seviye mi olsa daha iyi olur ha bide elimde 4cü seviye rahip var taşlarım ve kalelerimde iyi nasıl bir yorum getirirsiniz ?

2. Yalnız, seviyelendirirken gereken topları hesapladınız mı? Elinizdeki top sayısı sabit kalmayacak...

3. hepsi aynı seviye ya da hepsi aynı tip top olunca gemi daha stabil vurur tarzında bi işlem yok oyun mekaniğinde. Eğer fazlalık topunuz varsa ve geliştirmek istiyorsanız geliştirebilirsiniz. Ama top eksikliği oluşacaksa hiç bulaşmayın derim